Monday, February 21, 2011

Ruang Untuk Blogger

Wuahhh!!!mesti ramai dah tahu berkenaan kumpulan-kumpula kat dalam laman facebook tu kan???krole maksudkan kumpulan-kumpulan seperti diatas bukannya kumpulan yang anti blogger tu hehehe~sila jangan like kumpulan dia orang itu,tak benda nak buat itulah jadinya~krole rasa pencipta kumpulan anti blogger kat dalam facebook tu pun blogger juga???ahhh!!!malaslah nak fikir~janji dia orang tak ganggu kita sudah~okeys berbalik kepada topik kita pada hari ini,mesti korang fimilar dengan kumpulan sahabat blogger,port blogger,sembang faizal fredley.com,dan i love my blog kan???hah!!!tak tahu,ok kumpulan-kumpulan ini dicipta untuk memberi ruang kepada blogger-blogger diluar sana tidak kiralah sama ada masih baru atau dah lama untuk berinteraksi sesama blogger,korang juga boleh kongsi link korang kat sana,kira promotelah!!!satu cara lagi untuk memperkenalkan blog korang dimata dunia huishhh~

Mula-mula krole memang tak berapa paham akan fungsi kumpulan-kumpulan ini,tapi setelah lama memantau perghhh!!!memang best...dapat kenal dengan ramai blogger-blogger yang best~antaranya adalah blogger Maira Queen yang very the nice gitu hehehe,memang best sembang dengan dia ni ahaks dan banyak lagilah blogger-blogger yang best cuma kalau krole nak nyatakan semua rasanya sampai esok tak habis ngeee~kalau korang belum join lagi kumpulan-kumpulan ini,cepat!!!join!!!best o0o00!!!heee~



p/s : join jgn x join~

24 Komen:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahhh ....

miss epa said...

sy pun dah join.asal xpnah jumpa krole pun?hee.krole.sy dah msukkan url blog sy kat feed tu.tp dia kata incvalid url.nape eh?

c-tea said...

xtahu camane nak join

nadzirah aqilah said...

dah join sahabat blogger!!! yeaahhh!!! (exited lebih plak) haha

MyRa QuEeN said...

KROLE...TQ TAG...ni yg SAYANG KROLE....heheheheh....Krole pon sgat2 best....suke..

Zalin said...

nice entry bro..hihi..

Gayahspears said...

tak blh nk join sbb aku bz skrg..huhu

Rainbow said...

krol ngorat la plak....... :P

nelly said...

Nelly tak join pun ~~~~

iza said...

Salam..
byk jgk forum/kelab yg diwujudkan oleh blogger ni ye...
Ada jgk join sikit2...mmg best, kdg2 boleh terlupakan blog sendiri..

Zura said...

nie satu medium tuk eratkan silaturrahim...

sophie said...

Dah join SB!

krole said...

LM=wuahhh!!!eh???same r~

krole said...

missepa=krole kat SB ade..krole mus...tu r krole...aik???sal widget tu..ble kte buh url kte dia akn save trus~

krole said...

c-tea=huhuhu~sng je wak..search kat FB...trus join je ngee~

krole said...

nadzirah=huhuhu nnt le chat kat sna~

krole said...

myra quen=wuahhh!!!kalo MQ suke..krole lbh suke~

krole said...

zalin=thanks zalin yeahhh!!!

krole said...

gayahspears=kalo da free nnt join r wak..best ni~

krole said...

rainbow=ahaks..mne de wak..ngee~

krole said...

nelly=wuahh!!join r..le naikkn traffic g~

krole said...

iza=huhuhu tau xpe..krole pon gtu jgk~

krole said...

zura=wuahhh!!tol tu zura..best sgt kan?

krole said...

sophie=wuahh!!nnt jumpe kat sne~