Thursday, February 3, 2011

Selamat Tahun Baru Cina

Gong xi gong xi gong xi ni~ngeeee,hari ini krole ingin mengucapkan selamat tahun baru cina kepada semua blogger-blogger diluar sana terutamanya yang berbangsa cina,mesti bestkan sambutan perayaan diaorangni kan?semalam waktu krole nak tidur,lebih kurang jam 12 begitu,riuh dengan bunyi mercun hehehe~best juga boleh tengok persembahan mercun free...perayaan ini juga membawa kegembiraan kepada semua kakitangan kerajaan dinegara kita,apa taknya kan diaorang diberi cuti pada hari ini yeahhh!!!tapi bagi badan beruniform pula,macam biasalah kena masuk kerja(sedihkan?uwahhh!!!),kadang-kadang tu krole jeles sangat dengan kakitangan kerajaan bukan beruniform ni semua cuti dapat,kitaorang pula susah sangat nak cuti~tapi yang bestnya bila perayaan macamni,kalau kena masuk kerja makan free~so happylah sikit.

krole juga ingin memohon maaf kepada semua kerana kurang berBW dengan anda semenjak dua menjak ni,al-maklumlah busy dengan kerja dan peribadi...tapi bila dah setel nanti krole akan "terbang-terbang" bersama anda semua yeahhh!!!



p/s : haiyaaaa!!!

12 Komen:

AiDa AzRyN said...

slamat hali laye cina ya.. XD

MDHAFiZ.NET said...

happy cny ya!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hepi CNY krole

mira_nas said...

Happy CNY.. tak nak buat GA Limau Mandarin ke.. hehehe

krole said...

aida=camat ari laye cina jgk ngee~

krole said...

MDhafiz=ngeee..hepy cina jgk

krole said...

LM=hepy CNY jgk wak ngeee~

krole said...

mira_nas=ngeee...idea bek jgk tu hehehe~

sarah mohamad said...

selamat tahun baru cina yawww !
dan selamat bercuti juge :)

caliph shuriken said...

jgn lupa kutip angpau byk2 ok ^^

latest en3: ~ tolong ingatkan aku ~

krole said...

sarah mohamad=huhuhu...camat taun bru cina jgk yawww~

krole said...

caliph=xdapt satu sen pon ngeee~