Monday, November 29, 2010

My Facebook

kroleZONE facebook

*kalau berminat sila follow dengan rela hati~

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua sahabat blogger, terima kasih kerana sudi masuk ke ruangan ini. Kalau anda berminat untuk mengenali krole dengan lebih dekat (walaupun duduk berjauhan). Korang bolehlah add krole kat facebook. Kalau nak add senang saja, klik link yang telah krole berikan dibawah. Disana kita boleh jadikan platform untuk berkongsi pendapat dan berbincang perihal blog ni. Lagipun sememangnya kita tahu, perhubungan melalui facebook ini adalah cepat dan mudah. So apa tunggu lagi. Jom add krole.


Klik sini untuk follow yeah!!!

Kalau suka kroleZONE tekanlah like~

6 Komen:

nazirulhazwan~ said...

xnak2:P

krole said...

wan=hahaha~smpi ati uwahhhh!!!nak nangis r...

xcyber said...

mana shoutbox kerol?

ika puk puk said...

ika dh try yg 3 column tu kat blog ika..guna tutorial yg krole buat tu..tp xjd2.. :(

bleh x tlong ika buat..?

ika puk puk said...

nnt add ika kat fb bleh x?
sgt2 perlukan bantuan nie :(

FB :: Cik Rongoks

Mieza Jhaa K said...

Done follow krole..