Friday, November 26, 2010

Support Our Local Gecko!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger,sebelum krole memulakan cerita pada hari ini,krole nak promote satu blog kat korang semua~tahu tak blog "Gecko Art Clothing"?ah?tak tahu?(dia soal dia jwp ngeee~),blog ni krole jumpa melalui blog member krole iaitu blogger hazwan dah insaf~kenalkan?okai blog "Gecko Art" ni merupakan blog yang memberikan pelbagai perkhidmatan seperti printing t-shirt,poster,banner,wedding card,paperbag dan banyak lagi.krole tertarik dengan design t-shirt yang mereka keluarkan,memang mantap(da bom)kalau korang nak tengok sendiri design-design t-shirt diaorang ni sila klik sini.


semalam balik dari kerja je,seperti biasa krole akan cek peti surat kitaorang(da jd habit da ngeee),tengah krole membelek-belek sampul surat yang beribu-ribu banyaknya didalam peti surat kitaorang,krole ternampak satu sampul surat pos laju yang amat menarik perhatian krole~kerana dalam banyak-banyak sampul surat kat sana,sampul tu yang paling besar ahaks~terkejut krole kerana sampul surat pos laju tu dialamatkan kepada krole,so apa lagi,krole pun mengunakan hikmat "larian tanpa bayang" kerana teruja nak tahu apa yang ada kat dalam sampul tersebut.


kemudian dengan gelojohnya krole pun membuka sampul tersebut,wuahhhh baju yang krole order dari "Gecko Art" dah sampailah,yeahhhhh!!!tanpa membuang masa,krole pun koyakkan plastik pembalut baju tu dengan ganasnya(dasyat).memang puas hatilah, A+ krole bagi untuk kualiti baju dan printing yang mereka lakukan.lagipun harga yang ditawarkan tidaklah mahal sangat iaitu RM30 sahaja(memang berbaloi).


dengan keadaan krole yang belum mandi krole pun memakai baju tersebut(wuahhh),wuahhh memang cantik dan sesuai dengan krole~harap maaf yer kualiti gambar kurang memuaskan kerana diambil dengan mengunakan kamera handphone~ngeeee.lepas ini kalau ada lagi design baru jangan lupa bagi tahu kat krole yer~nak beli lagi ngeee~ohyer lupa nak bagi tahu korang semua,"Gecko Art" ni mengeluarkan design t-shirt diaorang secara terhad so kira limited editionlah~so jom kita beli t-shirt "Gecko Art".


p/s : support our local industry!!!

27 Komen:

bungakuning . said...

nak try buat jugak lah . heee =P

Pensel Kontot said...

wah cun jugak design2nyew

HAZWAN17 said...

thanks krole sbb support gecko art clothing.........label clothing yang baru nak menapak dalam industry tshirt.....

Awie said...

TQVM krole!!! Go Gecko...!!!

krole said...

bungakuning=hehehe~jom2

krole said...

pensel kontot=aha~cantik2 kan ngeee~

krole said...

hazwan=janji kat krole yer wan~kalo ade design bru..gtau krole ek..

krole said...

awie=hehehe~go..go..go...gecko

HAZWAN17 said...

ok krole....next projek tshirt mesra alam..tapi xtau la krole minat ke x design tu...bulan disember or januari nnti akan ade design lagi

krole said...

hazwan=okai2 wan..krole tnggu~

biskut said...

Krole...aku nak gak satu weii..siyes nih.Camna nak dapatkanya Krole..

wantong said...

nice bro

krole said...

biskut=wuahhh bgui2..p blog Gecko tu n then amik no tpon dorang wan or awie...order kat dorang~

krole said...

wantong=hehehe~tq..kualiti mmg tip top bro...x nak order ker???

HAZWAN17 said...

bro biskut-skrg dalam stok tinggal saiz s dengan xl jerk..bro saiz ape?
kalau tak ade stok..kne tunggu reprint la nnti

krole said...

biskut=pe lagi biskut...!!jgn tnggu lama2 ngeee~

biskut said...

ok-ok aku amik no tipon lu.tengs.

krole said...

biskut=hehehe~bgui2..

Zaer!! said...

yeah! support them.hehe

Anip™ said...

macam best jer blog tu..nnt aku tgk ..huhu

1)Mengumpat! Adakah Ianya Hobi Manusia Zaman Sekarang ?
2)Menjadi Tunang Orang Tanpa Kita Sedar, Biar Betol ?
3)8 Perkara Tentang Lelaki Yang Korang Mesti Tahu !

HAZWAN17 said...

terima kasih sbb support gecko art...
jgn lupe tgk update terbaru di fan page gecko art design and printing

krole said...

zaer=yeahhhh tol2...zaer order r jgk ngeee~

krole said...

anip=tngok jgn x tngok ngeee~

krole said...

hazwan=wuahhh x sabar nak tngok design bru...go..go...gecko

PhotoGraphic said...

wah2..kuat promo krole..hehe..anyway..bagus la..klu bukan kite y support, sape lg kan..walopon x kenal :)

krole said...

photographic=yer hehehehe~support jgn tak suport~

Anonymous said...

Looks like you are an expert in this field, you really got some great points there, thanks.

- Robson