Tuesday, November 23, 2010

Tag dan GiveAway dari CahayaMyLife

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger,wuahhh kali ini krole dapat tag dan giveaway daripada blogger cahayamylife pula iaitu antara kenalan terawal krole didalam dunia berbloging ni~beliau merupakan diantara supporter tegar terhadap blog krole yang tak seberapa ni(ngeeee)thanks ye wak,setelah lama menyepi tiba-tiba member krole ni muncul dengan Giveaway yang amat menarik,tapi sebelum itu krole nak buat tag yang diberikan beliau dahulu iaitu "intresting blog award",hehehe menarikker?okai seperti biasa krole kena jawap beberapa soalan sebelum menerima award ni secara rasminya heee~


1.http://cahayamylife.blogspot.com/ dimata anda?
-sebuah blog yang banyak maklumat serta karya-karya yang berkualiti~dan ownernya pun very nice heee~dan trademark owner ni bila singgah keblog krole adalah "mendarat kesini",hehehe tol kan wak?ngeee~

2.Nama blog anda dan kenapa anda letak nama itu?
-kroleZONE,krole letak nama tu sal..krole nak jadikan blog krole ni zone dimana krole berkarya.

3.Nama URL blog anda dan kenapa anda letak nama itu?
-serasi dengan nama blog ngeee~baru cantik sikit,ngeee~

4.Kaedah dalam penulisan blog anda?
-mmmm..krole main hantam je~ngeeee

5.Apakah perasaan anda apabila melihat blog orang lain cantik sedangkan anda tidak?
-ok je...krole memang respek orang yang kreatifni...sambil itu mencari idea untuk bersaing dengannya secara sihat~

6.Bila blog anda diwujudkan?
-APRIL 2010(bru g ngeeee)

7.Siapakah orang pertama yang menjadi follower anda?
-adi_tau86(rasanya ramai kenal blogger ni kan?)

8.Tag 5orang untuk menerima award ini.
-yang ni nanti krole tag kat shoutmix member2 yer wak~


~First Giveaway Cahayamylife~
Jom Join!
okai yang ni pula merupakan GA pertama yang dianjurkan oleh blogger cahayamylife ni~syarat-syarat untuk join GA ni amat mudah~sila klik sini yer untuk mengetahui dengan lebih lanjut akan terma dan syarat GA ni.lagipun hadiah yang ditawarkan amat menarik bagi krole iaitu handmade chocolate(wuahhhh),so jom kita meriahkan GA ni~yeahhhh


p/s : setel ngeee~

8 Komen:

Norhayati Rostam said...

Eh2.
Krole salah link soalan pertama tag tu.
Kan yati dah tulis dalam entri yati tukarkan kepada link blog yati.

By the way, terharu gak nih dengan statement krole tu.
hee~

Norhayati Rostam said...

Hah, lagi satu.
Semua syarat lengkap.
Thanks and all the best!

shapoji said...

tahniah, tahniah!!!

Norhayati Rostam said...

Nak komen lagi Krole.
wahaha~ [batak semacam lak]
Suspek la Krole!
Muda lagi tu.
Tak sampai setahun.
Tapi meletup macam lebih tua dari Yati lorh.
Tahniah!

krole said...

norhayati okai set..krole tukar skangni jgk ngeee~

krole said...

shapoji=wuahhh tq2 bro...

Norhayati Rostam said...

Yeay!
Thanks Krole.
Betul3.
Hee~

krole said...

norhayati=hehehe~yeahhh~nice to know u like it wak ngeee~