Monday, November 15, 2010

Jom Shopping Bersama Krole

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger,semalam mesti ramai yang tertanya-tanya kemana krole menghilangkan?,ngeee(adeker?)~sebenarnya semalam krole temankan member krole 'shopping' di "outlet" wildchannel yang terletak diplaza metro kajang,best juga survey baju kat sana.krole pun merupakan peminat utama jenama ni~kerana design bajunya yang simple dan bebas,berkenaan warna pula tak payah nak tanyalah memang cantikkkk!!!habis rambang mata member krole,ini nak...itu nak...padahal budget seratus je...hehehe,lawak juga layan karenah dia semalam.

tengok cantikkan design-design baju kat sini,sory yer krole ni jenis malu lagi nak amik-amik gambar secara terbuka ni~ngeeee,sebab itulah gambar-gambar yang krole ambil tak best.kalau nak dibandingkan dengan member-member blogger yang lain,yang slumber je ambil gambar depan orang ramai memang krole respek sangat,terutamanya mr.curly~heeee..korang kenalkan?kalau gambar-gambar kat blog dia memang best dan kebanyakkannya lawak ngeee~go!!!go!!!curly~eh???keluar topik pula,sory~

tengah member krole tadi memilih dan mencuba baju-baju yang disukainya,krole pun tidak melepaskan peluang untuk mencuba baju-baju yang ada kat sana juga(bkn bayaq pon,heee).setelah mencuba beberapa helai baju yang menarik perhatian krole,akhirnya krole mengambil keputusan untuk membeli baju kat atas tu~heeee,aik!!!tadi kata nak temankan je~kata member krole apabila krole membawa baju itu kekaunter pembayaran ngeee~

setelah berjaya melaksanakan misi kali ini dengan jayanya,so tunggu apa lagi "angkat kaki lambunglah"hehehe.tapi sebelum balik kitaorang singgah sekejap kat cafe yang krole pun dah lupa namanya,ngeee~juadah yang jadi pilihan krole adalah coklat kek dan bun with sosej(krole hentam je nama benda tu,ahaks)dengan tea lemon ice~perghhhh!!!memang sedap heee~


p/s : domo...domo...dimanakah anda???heeee~

23 Komen:

Rama2Ungu said...

wahwahwah..sopiiinnng eh....

pN.rOs said...

uikhhh shopping eik....
tapi tader $$$ cane?

Azmi said...

HAHA SHOPPING SAKAN NAMPAK..
HEHE

i am S!L4H.. said...

uncle..nape x leh post kt cbox?
dpt msg cmni..

Fie Lautner said...

dashat la krole. penuh shoutbox.
dah breakfast belom? :D

krole said...

rama2=hehehe yer wak..best tau ngee~

krole said...

pn.ros=hehe rerajin smpan duit yer ngeee~

krole said...

azmi=wuahhh tq2 azmi..jom shopping same2~ngeee

krole said...

silah=wuahhh msg camne???

krole said...

fie=kat sebelah kan ade cbox wak???ngeee~

fairuz said...

hahaha..mane de perli. btul laaa kann

*dah tak bole post kat shoutmix sebab dia kate camni:

Shoutbox limit of 60 posts per hour reached.

Please try again in the next hour.

This shoutbox version is Basic and can accept up to 60 posts per hour only.

keh keh kehh

krole said...

fairuz=hehehe~krole tau gurau je ngeee~cbox kan ade kat sebelah wak ngeee~

ct kamila said...

hoho..pe tnggu lagik..

jum shopping..hehe

:P

Cik Moon said...

waa...bukan main lagi dia g shopping erkk...

Chaon Cornerz said...

blanje baju cantik2 sehelai krole.. hahha..

nadzirah aqilah said...

saya pun suka baju wild channel gak! tehee....

alamak.. sian krole xjumpa lagi domo...

krole said...

ct kamila=hehehe jom2 wak ngeee~

krole said...

cik moon=hehehe sekali sekala wak~

krole said...

chaon=hehehe~nnt krole belikn ngeee~

krole said...

nadzirah=hehehe tu r wak...adus~ngeee

Norhayati Rostam said...

Haha.
bila nak belanja yati plak nih?

krole said...

norhayati=ngeeee~krole okai je...

Norhayati Rostam said...

Ohoh!
Yati tuntut nanti.
;p