Monday, November 8, 2010

Kau Mencuri Hatiku

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger,adakah ini cinta?belum pernah krole rasa seperti ini,susah krole nak luahkan apa yang ada dihati krole buat masa ini...seperti tiada ayat yang dapat menguraikannya~argghhh!!!apa yang krole kata ni(detik krole dlm ati),cerita ini bermula tengahari tadi,dimana seorang member krole ni ajak krole keluar ke plaza metro kajang untuk menemaninya membeli baju,kerana 3 hari lagi dia nak balik kampung(wuahhhh),sedang kita orang tengah survey-survey pakaian tu,tiba-tiba krole terlihat "dia"~wuahhh cantiknya(dlm ati ni heee),terpegun krole melihat kecantikannya.berkulit hitam manis dan mempunyai rupa bentuk yang menarik.dalam ramai-ramai yang ada disana hanya "dia" saja yang boleh menarik perhatian krole~

krole pun mendekati "dia",wuahhh terpikat krole...dari atas sampai kebawah,dari depan sampai kebelakang~terpesona krole.adakah ini cinta???tiba-tiba lamunan krole dipecahkan oleh satu suara sumbang dari belakang~weiiiii!!!ko tengok pe tu???sergah member krole dari belakang.ah...ah...ahhh...tak sempat krole nak menjawap member krole tadi menarik tangan krole dan berkata~ohhhh!!!kau ushar awek ek???,krole pun mejawap~weii mana ada weiii~so???ko tengok apa??tanya member krole pelik.krole dengan malu-malu pun menunding jari kearah "dia"~perghhhhh!!cantik siottt!!!kata member krole dan terus menarik tangan krole mendekati dia.

tengok cantikkan "dia" ni~wuahhh krole dah jatuh cinta dengan "canon DSLR 1000d ni~walaupun dengan pelbagai function yang krole pun memang tak reti lagi~tapi krole berharap satu hari nanti krole boleh memiliki "dia" ni,lagipun member-member blogger yang pro mengunakan DSLR ada pernah mengatakan untuk beginner sesuai mengunakan model ni~lama juga krole usha "dia" ni tadi,sampai taukey kedai datang~krole ni bila taukey dah datang,it's time for cabutttt!!!~hehehe~tunggu canon,satu hari nanti kita pasti akan disatukan hehehe~


p/s : amacm cantik tak "dia" ni???ngeeee~

41 Komen:

diana said...

cis!!terpedaya...

noramira ahmad kamal said...

hahaha! krole suka canon ek? sy suka nikon !

krole said...

diana=heheh jgn mara hah ngeee~

krole said...

noramira=hehehe~aha yer wak..jto cnta da kat canon ni ngee~

cik panadol said...

wah...bodi mantap tu...mmg sesuai ngan ko...!

zEeQa ~ aJiE said...

makk aihh..
gambaq tuh sadis sungguh!

Liyka said...

cehhh, teripu diriku hahahhahha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cisss tertipu LM ,apa apa pun..cita rasa dan buah hati kita sama..peace!

Admin said...

Salam Blogger.. Lah.. Ku ingat kisah cinta... Adios...
haha

Admin BloggerCrew
http://bloggercrew.in-malaysia.org

M a W a D D a H said...

krole nie....buat saspen adah je...:p

baru nak frust...:p

krole said...

cik panadol=wuahhh tq2 hehehe~

krole said...

zeeqa=heheh sadis ker??ngeee...

krole said...

liyka=hehehe sori yer~

krole said...

LM=wuahh same ker???wak da ade ker???

krole said...

admin=heheh jgn mara hah ngeee~tq linkkn blog krole kat sne~

krole said...

adah=hehehe..frust??maksud??heee~

Zaer!! said...

salam krole.penuh sudeh.hehe

krole said...

zaer=heheh kat sblah tu kan ade cbox ngeee~

NuSaNa NoSa 91 said...

dah rasa plek tengok tajuk tu.. naseb la keen dh bersedia utk ditipu.. ha3~ ^_^

Melati Qistyna's Mummy said...

hahhaa, tipah tertipu...

yg gambo 1st tu ganah weh :P

krole said...

keen=hehehe~wak mmg terer ngeee~

krole said...

qistyna=hehhe krole saje melawak ngee~dasyat kan kak?ngeee...

ASSOYFINGER67 said...

beli jgn tak beli...belajarlah melalui internet..fb ramai yg terer..huhu..satu2 nnt dapat ilmu banyak ...

krole said...

assoy=hehehe insyallah bla da mampu nnt ngeee~

niDa said...

oh tidaaakk.... tipah tertipu la...~

Tomato Gurl's Life said...

hahahhaa..gelak sakan cik tom baca n3 ni..tertipu den..

krole said...

nida=huhu~jgn mara hah~ngeee...

krole said...

ciktom=heheheh...jgn mara yer ciktom..ceria2 slalu~heee...

Cikgu Nurin said...

hah...sama macm akak punya..bli jgn x bli...dah ada dslr nnt..asik menemmbakkk jer...akak pun sdg mendalami ilmu ilmu berfoto dgn btul...best tau...

Siti said...

ahaha.. ingatkan ape la tadi.. cantik btol 'dia' kan? pandai krole cari.. hehe

shada wentz said...

cantik gilaaa!
jantina lelaki tade ke? haha!

krole said...

cikgu nurin=wuahhh jelesnye krole~

krole said...

siti=hehehehe"dia" mmg cantek wak..jato cintan da ni~ngeeee

krole said...

shada=heheheh~mmm...rasenye dae wak..nak jgk ker???

Siti said...

kalau dah jatuh cinta, cepat2lah kawen. haha

krole said...

siti=duit lom cukup wak tok masok meminang heee~

pN.rOs said...

gambar tu...
curi hati ke jantung?
hehehe

Ellen said...

adoii..tidak..ellen dah kantoi, ingatkan awek..duii...

krole said...

pn ros=hehehe limpa kot ngeee~

krole said...

ellen=sory yer ellen..saje nak brgurau heee~

yatt haryati said...

lah...kantoi seh...
napa tak cr nikon?
nikon ok apa?
ko beli r nanti aku pinjam k..hehehhehe