Thursday, November 4, 2010

minta maaf semua

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger,hari ini krole mengambil keputusan untuk meletakkan cbox kat dalam blog krole ni sebagai alternatif untuk korang tinggalkan jejak sekiranya shoutmix krole bermasalah~mohon maaf juga krole ucapkan kepada semua sekiranya tidak dapat membalas jejak or tidak singgah keblog korang semalam,mungkin krole terlepas pandang(krole hanya manusia biasa) dan kadang-kadang tue tengah rancak BW tiba-tiba line tenet lak buat hal~adus,sory ya semua...apa-apa pun best juga dah ada 2 ruang chat ni~ngeeeeee~

untuk keruangan Cb0x krole,korang hanya perlu klik "kroleZONE Cbox" tu je(seperti gmbar datas)hehehe~okai tak???harap lepas ini kita boleh meriahkan lagi dunia berbloging ini bersama-sama...so apa tunggu lagi...ayohhh~!!!(cheee).

p/s : hehehehehe~mood hepy~

8 Komen:

Nasir Bravo said...

maaf diterima bro~~

sok raya ka??hahaha~~~


LANCER GADOH NGAN INSPIRA

krole said...

nasir bravo=hahahah~tq2 bro nasir...ngeee~

Abu Luqman said...

singgah sini bro krole..x leh masuk..full c box

Melati Qistyna's Mummy said...

hahaha, akak suke dh add new sb :P

DaRa MaNiskU said...

hehe..ade 2 sb/cb yer.. utk keselesaan masing2 nk gune myg mane satu..

krole said...

abu luqman=hehehe kan ade 2 da..pilih jew bro yer~

krole said...

qistyna=hehehe tq2...suke..:)

krole said...

nenek=hehehe pilih jew