Monday, November 22, 2010

Krole Ingin Tahu???

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger,sejak blog krole bertukar wajah~teringin juga krole nak tahu pendapat member-member semua tentang perubahan yang krole lakukan ni?so hari ini krole nak buat kaji selidik dan harap korang semua boleh tolong krole yer~tujuan krole hanyalah untuk menambah baik blog krole ini untuk korang semua,dan terima kasih juga krole ucapkan kepada semua member-member blogger yang sering singgah diblog krole yang tak seberapa ini,tanpa korang tiadalah "krolezone"(perghhhh!!!cam ayat AF je),tolong jawap soalan krole dengan ikhlas yer~

1.bagaimana dengan loading page blog krole ni??laju atau makin lambat dari yang sebelumnya?

2.2 sidebar atau 3 sidebar?mana korang rasa elok untuk blog krole?

3.elok tak guna floating banner(iklan)tu?diblog krole?

4.perlukah krole mengunakan 2 ruang chat(shoutmix/cbox) tu?atau satu dah cukup???


p/s : terima kasih kerana sudi menjawap yeahhhh!!!

46 Komen:

zalin said...

Salam bro..Blog ko loading laju ( bagi aku). 2 sidebar pun ok..kalau x banyak widget kat sidebar, x perlu nak guna 3 column..banner tu terpulang pada ko.. =) ruangan shoutmix tu biar ada 2..ada gak backup nnt..klu nak buang, buang CBOX! CBOX leceh..haha..

mira the monster said...

nak komen bleh?hehe..blog ni ok je loading je die pas2 better 2 sidebar la sebab 3 mcm sesak sgt...floating banner 2 ok..and 1 shoutmix pon da ok rsenye..btol ckp zalin cbox leceh..
baek gne shoutmix..ok..itu sje..
hppy blogging and hv a nice day

zalin said...

wahhh..ada yang menyokong cadangan aku..so, ingat krole..klu nak guna 1, pastikan ko guna shoutmix k..haha..

Happy blogging bro!

Afiq Bukhari said...

loading page krole ok.. kalau sidebar tu better pakai satu je kalau nak blog laju..

tang floating banner tu, afiq komen ikut kesesusaian afiq ek. xpayah kot sbb kesian kat orang yang pakai monitor size kecik.. jadi bertindih iklan tu dengan post huhu

ruang chat plak, kalau krole mampu jage ke2-2nya, ok je :)

peace krole.. semua tu pndapat ikhlas dari afiq :)

KM7 said...

salam,
page loading laju jer
2 sidebar ok..tak sesak.
KM7 lebih suka blog yg simple tapi kemas.

mr.curly said...

1)laju

2)2 ok kot..

3)yg ni tpulangle..hehe

4)yg ni pn tpulangle..hikhik

sori ye krole..wa sndri xseterer lu..hikhik

Rama2Ungu said...

bleh thn la laju jugak..mungkin sbb speed tenet laju kat ofis ni so kejap je la dah kuar suma..hehehehe

dua dua pun ok..ni nmpak kemas sket la..

folating banner tu ok je..tapi sumtimes agak menggangu..

i chat cukup kot..hehehe

ShaLLeyShaLina said...

overall ok je...kemas n sedap mata memandang

Azmi said...

salam krole...
ok dah loading blog krole ni....kalau boleh kurangkan widget2 yg tak penting...
1 shoutbox dah memadai...

NeidIyra said...

1- aku rase okey je.. x slow pn..
2- 2 sidebar okey dh.. klau gune 3 sidebar aku rase srabut + penim nk tngop..
3- yg floating tuh.. okey je.. sbab x ganggu pape bg aku nih..
4- erm.. okey je lau gne shoutmix.. mudah tuk org yg gune shoutmix.. mcm aku nih la.. klau cbox, tuh aku xtau la.. okey gak lau letak but aku tkut jd srabut je..hehe

aku yg ikhlas..~~ hahaha

cik panadol said...

loading ok je laju, len la kalo tenet slow...

2 sidebar pon dah ok sbb kalo ade 3 sidebar nnt macam2 widget ko nk letak pulak....serabut!

floating banner tu bg aku ok je senang aku nk klik!

2 chat room ok gak sbb kdg2 aku xleh tgk shoutmix ko kalo aku bukak gune mozilla, aku bukak gune IE baru aku leh tgk....kalo cbox tu dua2 browser leh tgk...

N@SIQUE said...

ok jer bro,,,cuma colouring jer,,,sebab mata rabun ,,,berpinau2 nie...heheheheh

DR ROZMEY -2 ALAM

krole said...

zalin=wuahhh tq2 zalin..krole hargai sgt...wuahhh mksudnye shoutmix g elok g2 yer~okai2 heee

krole said...

mira the monster=wuahhh tq2 wak..hargai sgt~do come again heee

krole said...

zalin=hehehe kalo gni..krole kne upgrade r shoutmix krole..tp x tau camne..sapa2 le tolong

krole said...

adiq bukhari=wuahhh tq afiq..tol jgk kate afiq..nnt krole pikir2 kan yer...tq yeahhhh!!!

krole said...

km7=wuahhh krole pon same jgk..simple n kemas heee

krole said...

mr.curly=ngeee~tq2 curly heee..tp curly g fofular heee~

krole said...

rama2ungu=wuahhh tq2 wak..wak ramai berpendapt 1 chat da cukup..wuahhh nnt krole pikir2kan heee~

krole said...

shalley=wuahhh suke ble tahu g2 heee~

krole said...

azmi=wuahhh tq2 atas cadangan azmi tu..krole akan pikir2kan yer~

krole said...

neidlyra=wuahhh tq2 bro..ade bace en3 bro tu..best heee~

krole said...

cik panadol=wuahhh tq2 wak...2 chat kre okai r bg wak~ngeee..nnt krole pikir2kn yer

krole said...

nasique=hehehe sory yer...krole mmg suke kaler-maler ni~ngeee

shah87 said...

maybe broadband aku dh limit..
slow ckit la nk loading..
tp klu limit dh x ada..
aku rasa ok jer..
x la lama sangat loading..
blog pun cantik..
hehehehehehehe...

krole said...

shah87=wuahhh tq shah~krole hargai sgt~

biskut said...

1.Still laju.rasenya baik dr sebelum nih.
2.2 sidebar.simple tak serabut.
3.masih relevan..hehe
4.1 pon dah cukup.pakai 2 nanti ada yang terlepas pandang.

HAZWAN17 said...

1-ok jerk lagu loading
2-2 side bar ok kot..aku pun dah tukar jadi 2 kat blog aku
3-floating image..aku pakai gak
4-satu je cukup kot...

Yanie J said...

loading ase ok kot krole,yanie taley komen sb tenet yanie slow hahaa..rmai ckp laju le tu.yanie suka klo krole pkai 2column nmpk kmas..ekeke :P

krole said...

biskut=heheh ramai kate 1 chat box da ckup~rasanya krole akan buang satu la~heee

krole said...

hazwan=hehehe tq yer bro~ngeee

krole said...

yanie j=hehehe~okai2 tq yer wak...

Bee @ honeyvsbee said...

laju tu yang penting yg lain tak nk komen kita pun baru lagi

eiela said...

loading blog nih dah ok dah..sidebar tuh 2 je cukup dah, banner plak terpulang kat owner blog jugak, dan last sekali gunalah shoutmix lagi ok.

Latest Entri :
Punca Kanser Payudara Lelaki dan Perempuan

Norhayati Rostam said...

Wah, cantiknya amount size tu.Mahu juga.
Loading orait je. Blog Krole sesuai 2columns je kot.
floating banner ok je sebab tak mengganggu setakat ni.
Ruang chat? Memang perlu dua. Sebab Yati selalu menjadi mangsa shoutmix penuh.Sabar je la kalau nak chat dengan Krole.
By the way, Krole dah dua kali kene tag kat blog yati.Yang terbaru ni ada award sekali. Sesuai la tu cakap pasal entri nih.haha.
TQ~

krole said...

bee=hehehe kre okai r wak~tq yer

krole said...

eila=wuahhh tq2 wak...nnt krole pikir2kan yer~

krole said...

norhayati=adus yer ke wak..sori ek...sat2 krole cek yer~

belalang hijau said...

salam krole...
loading page blog nih ok jer...psl sidebar lak rasanya 1 dah memadai sebab klu pkai bnyk2 ruang akan jadi sempit...

itu hanya pendapat belalang je yea...apa2 blog nih dah best dan ngam!

heh

sop said...

prestasi ok..
menarik dan best :)

krole said...

belalang=wuahhh tq2 belalang~hargai sgt pendapat dr mmber2 ni~

krole said...

sop=wuahhh tolker..tq2 sop heeee~

dya adriza said...

wah!! saya teruja ni. nak jawab..

1. sangat cepat! kekalkan yeah!! seronok saya datang selalu macam ni hehe..

2. 2 sidebar lagi nampak kemas. x de serabut sangat ^^

3. yg ni, nampak cm ok. tapi, kdg2 mengganggu, sebab ada yg cm susah nak tinggal jejak.

4. saya rasa dua2 kena ada. sebab kadang2 shoutmix ni asyik buat hal, ban sana ban sini, so guna la chatbox utk tinggal jejak.

so, encik krole, harap berpuas hati ^^

krole said...

dya=wuahhh tq2 wak...krole hargai sgt~

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

baru aje masuk blog ko but mmg diakui sangat lah laju beb.... kalau komputer aku yang lembab ni pun boleh bukak blog ko dengan senang ok sesangat

krole said...

afzainizam=wuahhh tq2 bro~krole hargai sgt ngeee...salam perkenalan~