Thursday, November 4, 2010

Buffered Earnings dari Nuffnang(8)

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger,krole harap hari ini korang semua dalam keadaan sihat dan gembira yer~dan kepada blogger-blogger yang bakal menyambut cuti esok krole ucapkan selamat menyambut hari raya deepavali(wuahhh raye sakan r korang heee),macam biasa rutin harian krole lepas berbloging je,sebelum krole offkan my lovely lappy..krole akan cek traffic kat nuffnang dahulu,entah hari ini gatal sikit lak tangan krole klik kat ruangan earning tu,dan agak terperanjat juga mula-mula,alhamdulillah krole dapat buffered earning kali ke-8 dari encik nuffnang(yeahhhhh~!!!)


wuahhh kali ini krole dapat buffered earning dari "Era.FM Kuching"...wuahhh terima kasih krole ucapkan kepada Era FM kerana mempercayai blog krole untuk tujuan pengiklanan yang dilancarkan oleh mereka ni,dan krole nak ucapkan ribuan terima kasih kepada encik nuffnang kerana memperkenalkan blog krole ni kepada mereka(Era FM).ohya tidak lupa juga jutaan terima kasih krole ucapkan kepada semua member-member blogger yang sering datang keblog krole yang tak seberapa ni,tanpa korang rasanya sampai bila-bila pun krole takkan merasa BE dari nuffnang ni(luv u all).heeee~


p/s : mood brtambah heppy ngeee~

18 Komen:

penaberkala said...

yg ke-8?
pergh, mantap
taniah krole
aih, camne nk dpt byk2 nih

rara :) said...

congrates :)

krole said...

penaberkala=eh??sikit je tu bro...ade member2 kte da berpulo2 da heee~

p/s : mmmm kne rajin updated en3 n profile survey kat nuff

krole said...

rara=wuahhh tq2 wak~

Tomato Gurl's Life said...

tahniah krole..semoga lepas ni makin banyak..amin...

-gadiskaca- said...

krole..aja la pza cne nk dpt bufferd byk2~
pza da join staon bley da, ade rm18 jek~
=(

krole said...

ciktom=wuahh tq2 wak...krole doakan tok wak jg..moga maju jaya~yeahhhhh~!!!

krole said...

gadiskaca=hehehe krole kan da bat tutorial ari2...cuba cari kat folder "what in kroleZONE" tu~msti ade punye heee~

Melati Qistyna's Mummy said...

ke 8????? akak pertama & terakhir jer...huhuhu

krole said...

qistyna=hehehe nnt ade r tue ngeee~

gnesop.com said...

tahniah bro..
murah rezeki.. :)

kakyon@kakrose said...

murah rezeki awak..

nba-Nur said...

Tahniah.. Teruskan berkarya..

krole said...

sop=smua kerana member2 yang cam sop..sudi snggah ke blog krole~tq yer

krole said...

kakyon=tq2 wak~harap wak pon g2 yer..

krole said...

nbs-NUR=insyallah wak~heee..tq2 yer~

YOUsoF said...

waah... tahinah lagi tuk Krole!! ;D

krole said...

YOUsoF=hehehe tq2 sof...heep2 horayyyy!!!