Friday, November 5, 2010

1st Happy Anniversary "SWEET LIZAHANUM"

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger,hari ni sewaktu krole berblog walking ke blog member-member..krole terjumpa satu "give away" yang amat menarik,GA ni dianjurkan oleh blogger LizaHanum sempena menyambut birthday blog beliau yang hampir genap setahun(wuahhh tahniah wak~!!!),lagipun syarat-syarat untuk mengikuti GA ini amat mudah dan hadiah yang ditawarkan teramatlah menarik(berbaloi-baloi)...so,apa lagi jom kita meriahkan GA ni,yeahhhhh~!!!

untuk mengetahui terma dan syarat GA ini sila klik sini.atau korang klik je banner kat atas tu yer~heeee...


p/s : yeahhhh~!!!

6 Komen:

najihah sahami said...

yeayy..mish pon join ni krole.hehe..gdlak k~

krole said...

mish=wuahhh good luck jgk mish..my the lucky one win heee~

gnesop.com said...

selamat ulang tahun..

krole said...

sop=hehehe tu r..hepy ulang tahun ngeee~

Tomato Gurl's Life said...

good luck!ciktom pun join ;)

krole said...

ciktom=wuahhh good luck tok ciktom jgk heee~