Thursday, November 25, 2010

Follower Ke-1200

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger,wuahhh rasa macam sekejap je kan?sekarangni jumlah follower ups...fan blog krole dah mencecah seramai 1200 orang blogger(yeahhh)dan orang yang bertuah itu adalah blogger balqis iaitu fan blog krole yang ke-1200,wuahhh terima kasih ye krole ucapkan kerana sudi ikuti blog krole yang tak seberapa ni~walaupun persahabatan kita semua buat masa ini hanya dialam maya,tapi krole hargai sangat dan selalu berdoa agar satu hari nanti kita semua akan dapat berjumpa dialam nyata pula~insyallah.entri ini krole tujukan khas buat wak,harap wak suka ye~

"Live Whatever You Like" begitulah yang tertera diheader blog blogger balqis ni~walaupun krole baru kenal dengan beliau tapi krole rasa beliau ni seorang yang jenis berfikiran terbuka dan tegas dalam tiap apa yang dilakukannya~menetap dibandar baru nilai serta peminat kepada penyanyi maher zain(wuahhhh~),blog ini merupakan blog kedua beliau setelah blog pertamanya mengalami masalah yang tidak diketahui(misterius).so bagi member-member blogger yang belum mengenali blogger balqis ini korang bolehlah mengunjungi blog beliau dengan mengelik disini~jom kita terjah ramai-ramai heeee...


p/s : yeahhh ada sapa2 g nak jd krolezone fans ngeee~

18 Komen:

Siti Mashitah Saidin said...

wua... da seribu da~

kobEj0rdan~ said...

wah, meletop krole!hehe

krole said...

siti=hehehe tq2 wak...ngeee~

krole said...

kobejordan=hehehe tq bro..hargai sgt~

Anip™ said...

blog kaw mmg hebat..blog ak sikit jer follower..hmm..

1)8 Perkara Tentang Lelaki Yang Korang Mesti Tahu !
2)(Fakta/Auta) Anda Percaya Atau Tidak, Terpulanglah !
3)(Tutorial) Cara Mudah Print Screen Penuh Pada Web / Blog

krole said...

anip=wuahh jgn kate g2 bro...truskn usaha yer~krole akan sntiasa suport~

Budak Baik said...

like this ! <3

Budak Baik said...

like this ! <3

Budak Baik said...

like this ! <3

krole said...

budak baik=heheh akhirnya org yg dinanti2kn da komen ngeee~nice to know that u like it wak~keep in touch okai ngeee

♥-- emieysandra --♥ said...

wah Krole..
go go blogger!
~_^

Budak Baik said...

ok . : )

krole said...

emieysandra=wuahhh go..go...go power ranger ng~~~

krole said...

budak baik=hehehe~tq :p

THE LEKAT LEKIT STORY said...

follower yang 1212 melapor diri.. wah sy dapat angka yang cantik

krole said...

the lekat lekit=wuahhh tq2 wak..izinkn krole follow lik yer~

Melati Qistyna's Mummy said...

huk loh, lain kali akak nk del, pastu menfolo balik aci x? :P

krole said...

qistyna=hehehe~mne aci kak ngeee~