Sunday, November 21, 2010

Award dari Afiq,Pensel Kontot,Siti,dan Wanzi

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger,wuahhh hari minggu macamni korang buat apa???krole hari ni duduk rumah je,letih sangat kerana minggu ni krole kerja malam~adus!!!so masa free macam ni krole nak bayar hutang tag dan award dari member-member blogger semua,harap korang yang tag krole boleh maafkan krole yer,sebab lambat sangat buat tag dan award ni,krole akan cuba buat tag dari anda ni dengan sebaik mungkin yer,ngeeee dan krole harap anda suka~jom layanzzz...

award yang pertama ni krole dapat daripada 2 orang blogger yang sangat best dan very supporting iaitu blogger afiq bukhari dan blogger pensel kontot(heeee~)terima kasih krole ucapkan kerana sudi tag krole award ni yer~okai jom kita mulakan menjawap soalan-soalan dari award ni~

1. berikan 1 nick name untuk saya.
-apa kata krolez(nama teddy bear krole)heeee~

2. ucapan untuk pemberi award ini...
-jutaan terima kasih krole ucapkan kerana memberikan award yang best ni kepada krole~rasa seperti dihargai sangat~luv u all...

3. berikan 6fav artis/singer/group yang korang minat...
-suju,sum-41,faizal tahir,bunkface,maher zain,dan wonder girl~

4. Tag award ini kepada 10 orang blogger / folower

-okai yang ni nanti krole tag melalui shoutmix yer~ngeeee


Award kedua ini pula diberikan oleh blogger wanzi dan blogger siti,wuahhh "online best friend award",terharu krole dapat award ni~tak tahu nak kata apa lagi,cuma jutaan terima kasih yang tidak terhingga je krole nak ucapkan kepada wanzi dan siti,kerana sudi memberi award ini kepada krole~krole doakan moga korang akan sentiasa success dalam tiap apa yang korang lakukan~luv u all...

Write 5 interesting facts about the person who gave u this award
-very nice
-blogger tegar
-happy go lucky
-mempunyai karya2 yg best dlm blog
-selalu singgah blog krole heee~

Pick your 10 must deserving recipients and describe them
-i will do this by tagging through the shoutmix~hope u'll okai with that~heee(speaking kunun)


p/s : perghhhh!!selesai,nntkn tag dari krole ngeee~

19 Komen:

biskut said...

aku tak reti buat tag panjang2 selalu sangat..lau takat 2 leh lar kot.ada sekali tuh kena buat..uh,jenuh gak nak fikir.

krole said...

biskut=hehehe walaopon kengkadang susah~tp kne bat sal amanat dr member kan?ngeee~

Afiq Bukhari said...

ur welcome krole :D byk btul kena tag ek? :)

Anip™ said...

wah~ byk btol award ko dpt..hehe

1)(Fakta/Auta) Anda Percaya Atau Tidak, Terpulanglah !

2)(Tutorial) Cara Mudah Print Screen Penuh Pada Web / Blog

2)5 Coklat Yang Termahal Di Dunia

Tomato Gurl's Life said...

tahniah dpt award..sori lm xjenguk sini..bz skit ;)

krole said...

afiq=yer hehehe~sori yer~lwat skit bat

krole said...

anip=wuahhh nice tutorial anip...suke sgt~tq sudi kongsi ilmu ngan smua~

krole said...

ciktom=xper2 krole phm ciktom ngeee

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ok2 diamaafkan..tp kena wat lah ye?hehe

krole said...

LM=hehehe okai wak no hal...faktor mase je~

Anonymous said...

salam bro seperti biasa...tnet aku slow...

Anonymous said...

salam bro seperti biasa...tnet aku slow...

Norhayati Rostam said...

Hah?
Kejap2.
Krole ada teddy bear?
Besau tak?
:D

Fakhrur Razi berkata said...

hohooh rajin 2 tag in 1 ;P

krole said...

random=siapakah kamu wahai sahabatku hehehe~

krole said...

norhayati=hehehe~xdak r besa sgt,nape wak?ngeee~

krole said...

fakhrur=hehehe~bkn per bro..manyak lagi lom bat adus~rasa brslh sngat~

Siti said...

eh eh baru perasan krole dah buat entry utk award tu..huhu bagus bagus :)

Anonymous said...

vaja kontrollida:)