Wednesday, November 3, 2010

It's Our Very First Anniversary GA!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger,hari ini krole terjumpa satu GA "yang cantik menarik tertarik kau memang da bom"(heee,kre g2 r) yang dianjurkan oleh blogger lulu sempena menyambut hari anniversary beliau dengan encik faiz,wuahhh tahniah yer~kebelakangan ini rezeki krole semakin murah dalam dunia berbloging ni,dan krole harap korang pun begitu juga...so harap krole menang yer(boooooo~!!!)hehehe gurau je...good luck to everybody that join this GA(perghhh speaking tu~).

okai syarat-syarat GA ni amat mudah :
1.copy banner diatas dan linkkan ke entry GA beliau.
-done~

2.jadi follower lulu
-done~

3.buat entri pendek mengenai GA ni~tajuknya mesti "it's our very first anniversary GA
-tu kat atas tu...heeee..done~

4.tinggalkan komen dientri beliau
-done a.ka beres~

okai itu je..kepada yang berminat dengan GA ni sila klik sini untuk mengetahui dengan lebih lajut berkenaan GA ni yeahhh~!!!


p/s : siappppp~!!!

4 Komen:

nadzirah aqilah said...

gud luck krole!

blog-tips-kurus said...

amboiii!! cptnye dia update!
cam best je join tu. btw, your SB problem ke?

krole said...

nadzirah=hehehe tq wak...

krole said...

tips kurus=eh???mne de...nape wak x le tnggl jejak ker???