Wednesday, November 3, 2010

Bila Krole Keboringan

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger,hari ini krole nak cerita sedikit mengenai perkara-perkara yang krole buat untuk menghilangkan rasa boring,hehehe...krole dapat idea nak buat entri ni pun selepas terbaca entri member blogger kita juga iaitu blogger KM7~kenal tak???kan baru-baru ni dia ada membuat pertandingan karangan,dan for the record krole dapat no.3 yeahhhhh~!!!(booooo~!!!),okai-okai berbalik kepada topik kita~krole malas nak tulis panjang-panjang so kali ini krole buat entri bergambar lak ngeee~(xdak idea sbnaqnye,hee)


bila krole boring je,benda pertama yang krole cari adalah my lovely lappy~benda ni boleh diibaratkan isteri krole da buat masa sekarangni~bangun je cari dia,nak tidur pula tengok dia dulu~adus kesian krole ni kan?tapi krole nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kat lappy pasal dia banyak membantu krole selama ini tak kiralah dalam berbloging or surfing internet,thanks lappy~(kalo xdak lappy,x dpt r bw heeee)

benda kedua yang krole cari adalah hanpon ni~ui..kalau tak ada hanpon tak tau krole nak buat apa~kaulah(hanpon)yang selalu menghubungkan krole dengan member-member dan family juga.thanks hanpon(siap ade tanduk tue,hehehe)


tapi boleh dikatakan..bila krole boring sangat-sangat benda utama yang krole buat adalah melukis,nak kata terer cam padin tak dak r,tapi bolehlah~hehehe krole suka lukis kartun yang simple je cam kat atas tue.ahhhh???apa nak tengok lukisan lain lak..okai kejap-kejap krole upload sat~(heeee sembang sorg lak~),okai tengok kat bawah tu...


hehehe...okai tak??baru jew lukis ni...bolehlah kan??okai krole rasa tue jew yang krole buat untuk menhilangkan rasa boring bila duduk dirumah~korang lak camna???


p/s : mnta maaf atas kualiti gmbr yg kurang memuaskan~!!!(amik pakai kmera hanpon je)

56 Komen:

padin said...

hak hak 1st, tahniah atas kemenangan contest KM7 tuh

2nd, lukisan.. hehee aku pon xpandai ler krole.. umm menarik gak, comel je kartun tu hee, aku jarang menjadi lukis kartuh kih kih

ni mesti minat abes dengan naruto ni, xpon kartun jepun wakakaa

nice bro.. boleh join dah ni contest "lukisan wang" aku tuh,

padin said...

keh keh keh, 1st..

i am S!L4H.. said...

wahh pndai lukis katon tu...
smart2

cik panadol said...

benda pertama aku carik kalo boring adalah bantal!! tido lg syiok wo...

nadzirah aqilah said...

2 benda yg mesti ada untuk anis ialah internet ngan henpon.. tanpa internet.. kelam dan gundah gulana la hidupku...

henpon plak mesti ada, sekarang pakai 2.. ingat nak pakai 3, sebab ada 3 talian mudah alih.. tapi takut tak mampu nak topup plak.. hehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Untung krole ada isteri yg setia kan..hehehe.Boring ehh..cantik kartun tu,lukiskan tuk saya satu wak!

CiK QiQi said...

Hehehee...srius muka cm cina...pth btoi.kalo bnding ngn qiqi..mmg jauh la..hhahahha...tg kretip...mmg comei la katun..qiqi ni tgn xbedung kate org..hahahhaa

Cikgu Nurin said...

Bila akak boring,akak g cakap ngan pokok bunga,ikan dan g snapy snapy...

Tomato Gurl's Life said...

wah tahniah krole..hebat menang no 3!

Ellen said...

Congrats Krole..bangga wei...hensem Krole..hehe...

Siti said...

hehe, kalau saya boring mmg kene cari laptop la.. kejap je dah hilang bosan.. huhu

eRza farEeha said...

canteknye lukisan..huhu

YOUsoF said...

hohho kalau boring aku cari something tuk dikunyah dulu..

nyanyi..

layan game kejap..

cari pape bhn yang boleh dibaca..

*Tahniah gak tuk kemenangan dlm contest tu..

aibaks said...

gamba tu lukis sendiri ka?

Asyraf Hamasaki said...

shoutmix sudah reach limit hahah femes

Melati Qistyna's Mummy said...

hadoiii, tuko ler shoutbox tu, org fofuler mana leh ade limit s/b nyer :P

Cik SHiNJU said...

Boleh tahan kartun tu...
boleh jadi kartunis sambilan camni... :D

M a W a D D a H said...

krole ni pandai jugak lukis kartun...nice la..

krole said...

padin=tq2 padin heee~yups anime fevret krole mmg naruto n bleach hehehe~terer r padin~

Bulan said...

alahai...comel nye gambo yg ats skali tue..
da mcm shindong da..ahakss

krole said...

silah=wuahhh tq2 wak..kartun jew..kalo potret fail ngeee~

krole said...

cikpanadol=hehehe best jg..tp kalo siang2 ni ssh krole nak tdo~x le...

krole said...

nadzirah=wuahhh biaq tol nak gne smpi 3 bijik tpon~

krole said...

LM=wuahhh nak ker???krole no hal heee...

krole said...

cikqiqi=heheh krole bkn cina qiqi o0o0o0iii~ngeee...wuahh tq yer

Asyraf Hamasaki said...

buat la chbox as alternatif

krole said...

cikgu nurin=wuahhh best ker tu?

krole said...

ciktom=wuahhh tq2 ciktom..heee~

krole said...

ellen=tq ellen..wuahh malunye krole~ngeee...

krole said...

siti=hehehe tau xper~

krole said...

erza=wuahhh tq2 wak...heeee~

Sakthi said...

hi my dear friend...
http://marvelousmotherhood.blogspot.com/
click my ads

krole said...

yousof=tq bro..x sngka lak le dpt no.3 heee~

krole said...

aibaks=hehehe yer bro..nape x prcaye ker?

krole said...

asy=sory yer asy...

krole said...

qistyna=heheh sory2 wak..krole xdak kredit card r nak upgrade shoutbox ni adus

krole said...

cik shinju=wuahhh biaq tol..le ker wak?

krole said...

adah=wuahhh tq2 wak..lme x nmpk wak..busyker???

krole said...

bulan=kureng chubby r wak..tu yg nak mam lebih ni hehehe~

krole said...

asy=mmm rasanya krole kne bat jgk r..tq atas cadangn asy hee~

krole said...

sakthi=hehehe tq my dear fren...always happy visiting ur blog ngeee~

Ikram said...

huih , teror bonar melukis ..

KM7 said...

wah...krole...boring juga yer.KM7 kalau boring..biarkan saja...agar bertambah2 keboringan itu.heheh

ASSOYFINGER67 said...

mak oi muka..huhu..kao makan gula2 chupacup....barulah hilang boring..hakhak

krole said...

ikram=heheheh~boleh r bro~ngeee...

krole said...

km7=hahahah~kang pning pala lak heee~

krole said...

assoyfingers=hehehe~gula2 per tue???

siti nur kaxzmilah said...

hamek ko! enchek krole men2 lukis lak~ kax da xlarat melukis neh~ kax dah la xlarat, xreti pon ada gak~ adei~ malu >_<"

krole said...

kax=heheheh~pulok ngeee...

adwafarahin said...

berbakat juga ek krole..smart gamba yg krole lukis tu =)
comel!

krole said...

adwa=hehehe tq2 wak..lek lok blk jawi nnt~

diana said...

boring??
tak tau nak buat ape?
masa ni la bantal amat2 diperlukan...

krole said...

diana=hehehe..tu r...jom zzzzzzzzz~!!!

Chaon Cornerz said...

kalau dah boring tue ade je idea nak buat. bagus ar tue.. =)

krole said...

chaon=hehehe tq2 chaon...mmm tol..ble boring mnyak idea lak~

Miela Tahril said...

ahaaa comel nya budak nama krole nih :)...comel comel comel :)