Wednesday, November 10, 2010

Member Blogger Masuk Majalah

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger,korang biasa tak baca "majalah remaja"?hehehe~okai terus terang krole kata majalah ni merupakan diantara majalah yang krole minat sangat baca(wajib beli o0o0),pelbagai tips dan informasi berkenaan penjagaan kesihatan,penjagaan kulit,permakanan,gadget-gadget terkini dan banyak lagilah,kalau nak cerita semua rasanya sampai esok tak abis heeee~tapi selalunya krole lambat sikit nak beli majalah ni~almaklumlah krole kan dah berkerja,so masa terhad sikit nak keluar-keluar ni~ni pun baru je beli tadi (ahaks).


dalam majalah remaja ni ada terdapat ruangan "blogspot",dimana setiap keluaran mereka akan menceritakan mengenai blog-blog yang unik dan popular didunia berbloging ni.sejak krole berbloging ni~ruangan ini merupakan ruangan pertama yang krole akan baca heeee~kot-kot masuk ker?ngeeee.nak dijadikan cerita,korang kenal tak blogger emiesysandra,wuahhh krole nak ucapkan jutaan tahniah kepada dia kerana blog beliau dipilih untuk ruangan "blogspot" didalam majalah remaja keluaran bulan ni~tahniah wak!!!yeahhhh...krole doakan wak akan bertambah maju lagi dan berjaya didunia berbloging ni,insyallah...TERUSKAN BERBLOGING!


p/s : wuahhh best2...:)


42 Komen:

♥ Princess ♥ said...

bila la ye kita nak masuk majalah..hakhakhak

nadzirah aqilah said...

waa... syoknye dpt masuk mjlh mantop nie.. congrats2!

bila turn krole plak? hehehe

ahmad jo said...

wow!! lepas ni turn aku lah pulak... walaupun.... ngeh3

krole said...

princess=hehehe tu r wak best tu~

krole said...

nadzirah=hehehe..wuahh soalan wak tu x dpt den nak jawap heee~

krole said...

ahmad jo=wuahhh krole doakan moga tercapai bro...kte tnggu edisi bulan dpan lak ngeee~

Cik Moon said...

uii..cik moon dah lama xbaca majalah remaja..haha.. tetiba plak rasa nak g beli.. hehehe

krole said...

cik moon=heheh best wak..x pnah mis g ngeee~

mr.curly said...

wahhh..tahniah2!!..xlame sok lu lak krole..idup krole!!

HAZWAN17 said...

blogspot je ke
kalau .com
xleh masuk la erk huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Bilalah LM nak masuk majalah ni..huhu,sebab kurang comey gaknyer.keh3

♥..permysuri_hati..♥ said...

ok gak belog emi 2...comel orgnye...entry pon sempoi2 belaka....best..patut masuk mjlh pon..kite bile lagik????

Melati Qistyna's Mummy said...

nanti2 akak nk wat majalah sendirik, pastu akak masuk ler :P

krole said...

mr.curly=wuahhh doa tu bro..insyallah ngeee~idup curly!!!

krole said...

hazwan=ehhh xdak bro..dot com pon le msok ngeee~

NadGorgeous said...

mahu jugak mcm nih..
jeles jeles.. hehe

krole said...

LM=wuahhh mne de..wak cumil per~heeee

krole said...

permysuri=hehehe x to r wak..xdak rezki g heee~

krole said...

qistyna=hehehe~le ker ngeee..krole pon nak jgk r ngeee~

krole said...

nad=hehehe~krole doakan moga wak kan msuk dlm majalah jgk heee~

Miza Yusof said...

best kaa :)

Zura said...

waaahh..tahniah tuk amiey..

krole said...

miza=wuahhh msti r best wak...msuk majalah tu ngeee~

krole said...

zura=hehehe~nnt wak lak ngeee..

pN.rOs said...

i bukan remaja dah leh gak eik baca hehehe
...
lama gila tak baca majalah ni

krole said...

pn.ros=hehehe~pula..besat per majalah ni...ngee

Keyyah said...

ohho dah lama xbaca remaja.. baru tau ada ruangan tuk blogger..hehe

krole said...

keyyah=hehehe~tu r best ruangan tue heee~

syima said...

selalu jugak usha page blogspot tuh..hehe

niDa said...

lm gile dah x beli remaja.. maklum je la rs cm x remaja dah... huhuhu... tp best gile die... bole glamer sekejap..

krole said...

syima=wuahhh same r ngeeee~

krole said...

nida=huhuhu tu r~best kan...

amirasyraf said...

wow...harap2 dapat masuk gak...
krole pasal duit tu mungkin lambat skit kot coz FBI sekarang dalam kegawatan ekonomi!

krole said...

FBI=wuahhh lame x nmpk..heee~xper2 krole okai jew...ngeee~

Rama2Ungu said...

tahniah la kpd tuan blog tu..heheh

dah lama tak bli mjlah tu

krole said...

rama2ungu=hehehe beli r wak...mmg best ngeee~

shida saje said...

i love remaja :)

krole said...

shida=wuahhhh krole tooooo~!!

Mia Liana said...

wahhh bestnya...

krole said...

mia liana=heheh tu r wak~kalaulah kte dpt msok wuahhhh!!!

♥-- emieysandra --♥ said...

waaaaaaaaaah!!
terharunyer, tQ krole..
tq untuk doakan tu, amin!
~_^

krole said...

emieysandra=hehee~akhirnya org yg dinanti telah komen ngeee~tahniah wak~xdak hal la heee..