Wednesday, January 19, 2011

Yakuza Ryu Watanabe

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua sebagai pembuka cerita hari ini,pertama sekali krole nak bagitahu semua yang krole sebenarnya bukannya kaki novel sangat,bukan kerana tak minat mungkin faktor masa kot~takdak masa nak baca,kalau ada masa free pun mungkin krole keluar bersukan atau buat benda-benda yang lebih krole minati contohnya seperti main game arcade(perghhh!!!KOF bro~)tak tahu apa itu KOF???ok,KOF tu stands for "king of fighter"ngeee,nak kata terer takdaklah sangat tapi bolehlah...ada yang nak cabarkah???ngee~eh??melalut lak krole,ok begini semalam waktu kerja krole ada baca satu novel yang tak sempat krole habiskan kat dalam penjara tajuknya...

seperti kat atas tu???Hatiku Di Harajuku...perghhh!!!memang layan novel ni sampai krole langsung tak tidur semalam,tapi apakan daya masa memang mencemburui krole dengan novel tu~so kepada member-member yang da pernah baca novel ni???krole nak tanya??apa jadi dengan rashim a.k.a ryu watanabe???suka sangat baca cerita ni,percintaan didalam dunia yakuza,dan tak sangka pula orang asing yang dapat masuk kumpulan yakuza amikie tu orang melayu,hishhh~geram sangat tak dapat habiskan,so please tolong krole,krole nak tahu sangat apa yang jadi.

ohya lupa pula,balik je tadi krole ada edit HTML blog krole ni sikit,nampak tak perubahan???aha~betul ade bubble comment dah blog krole mulai sekarang yeahhh!!!macam mana ok tak???

member yang budiman sila klik sini untuk support krole dalam churp2~


p/s : amikie...!!!

38 Komen:

Peri PiA said...

wah,macam menarik!!

nurkaloi said...

tgok title da tawu krol nk citer psal novel nie..
kaloi penah lyn novel nie...and hasilnye memg syokkk

sume novel karya ramlee awang mursyid memg terbaik

nadzirah aqilah said...

hohoho.. bunyi mcm menaik je.. tapi saya pun bukan peminat novel melainkan komik jd xpernah jumpa novel ne.. hehehe

krole said...

peri pria=mmg best pon~

krole said...

nurkaloi=wuahhh!!tol ke wak..ade mse nak cari r karya beliau~

krole said...

nadzirah=huhuhu same r wak..ngee~

Rama2Ungu said...

suka giler novel nih..:)
hehehe

budak hitam said...

Macam menarik. BH mmg peminat novel. X kisah novel apa pun. asalkan tebal2.. hahaha.. da lama x dpt novel jd gian.. pas ni nk try cari novel tu. :)

Ai Yu said...

menarik jer tajuk novel tu.....nk cari ler.....huhu,skrg nie tgh giler membaca~

krole said...

rama2ungu=so ape ceta dia wak???

krole said...

BH=wuahhh krole pon nak r ngee~

krole said...

aiyu=membaca amalan yang baik tok diamalkan wak~ngee

KUREKURE COMEL said...

best ke?cam nak cari la...

chunk (◕‿◕✿) said...

tak penah jumpe pun
nak cari ar~

krole said...

kurekure=huhuhu krole pon lom tau g..tp smalam bce sparuh..mmg best wak~

krole said...

chunk=le wak cetakan kat krole nnt ek~ngeee

aibaks said...

aku pun bukan kaki gak..

n4dh!3r4 said...

novel wajib baca ni krole! nad da ulang baca novel ni lbh 10x dah.. tak jemu pun. mmg best. nak tau ending? kena la baca sndri. bru ada thrill.. hahaha! =P

nurkaloi said...

haa cari cari
g bace buku mikhail
tu puwn best gak

zetty said...

perghh..novel ni mmg best..xsuprise la kalo bgtau ending die..kne bce bg abeh la bru best..
lagi best bce trilogi tombirou n bagaikan puteri :)) novel RAM is the best!!

deem said...

pernnah baca buku ni.tapi lupa2 ingat dah.skg tengah buat koleksi novel RAM.sapa2 yang sudi tu bagi la i hadiah novel RAM ye....*wink2*

krole said...

aibaks=huhuhu tp bce jgk kan~

krole said...

nadhirah=wuahhh biaq tol wak bce smpai 10x...msti best ni,adus bertambah geram krole ngan novel ni~

krole said...

nurkaloi=wuahhh!!!nnt krole survey~

krole said...

zetty=hehehe..insyallah krole cuba habiskn nnt~

krole said...

deem=wuahhh!!!msti best ni...thanks wak for the info~

Dhiaqiud said...

dhia penah baca novel ni..tp igt2 lupe ah..Ryu Watanabe g cari Noriko kat Jepun...last skali Noriko convert n kawen ngan Ryu then menetap kat Cameron n de kebun Stroberi Harajuku..

sukahaha said...

wuahh!!1 krole dah nak jadi kaki novel hehehe

jemput sini yer
blog Matdin

qeen said...

novel neh mmg best!
ramlee awang murshid punye novel best2 la..
follow awk da. jenguk2 blog kite :)

Kassim Ahmad said...

uit, gua baru penah dengar novel nih.. huhu.. best tak? ce cite ce cite.. hihi

krole said...

dhiaquid=wuahhh so pe jd ngan sabrina~??

krole said...

sukahaha=hehehe mne de matdin~saje je...ngee~

krole said...

qeen=wuahhh thanks wak..akan dikunjungi dalam kadar segera ngee~

krole said...

kassim ahmad=huhuhu sory bro..krole x abis bace g uwahhh!!!tp ceta mmg sempoi~

caliph shuriken said...

luv in yakuza world..
novel2 ramlee awang murshid mmg best2.. dulu krap ar singgah kinokuniya bca2 kt situ, hikk...

krole said...

caliph=wuahhh!!kaki novel rupenye caliph ni~

blog-tips-kurus said...

uuuu...novel en RAM. suka:)

krole said...

tips=me...toooo~ngeee