Wednesday, January 12, 2011

Filem 2011 Wajib Tonton

Perghhhh!!!kalau tengok gambar kat atas tu memang dasyat kan?siap pegang "katana" lagi,dasyat betullah~sebelum krole mulakan entri ini,krole nak mohon maaf kepada semua kerana tak dapat balas jejak korang sejak 2 hari ni,hehehe kesnya kerana lambat bayar bil,adus~ok,tapi krole janji lepas ni krole terus akan balas jejak korang,yeahhh~!!!berbalik kepada topik kita hari ini iaitu movie wajib tengok 2011 hehehe~krole berkenan sangat denga movie baru arahan farid kamil ni-KONGSI-tengok gambar kat atas tu pun memang lain dari yang lain,biasalah kalau movie arahan pengarah muda kita ni mesti banyak kejutan dan aksi-aksi yang mendebarkan contohnya seperti cerita arahan beliau sebelum ini iaitu rempit V3 dan samseng jalanan.memang berbaloi~

dengan barisan pelakon yang popular seperti Shaheizy Sam, Fizo Omar, Norliana Samsudin, Putri Mardiana, Azad Jazmin, Chew Kin Wah, Azlan Komeng, Rafidah Ibrahim, Pak Piee dan ramai lagi didalam filem ini mesti memberi banyak perbezaan dengan filem-filem lain sebelum ini,cerita kongsi ni bergenrekan aksi + komedi mengisahkan penyiasatan ASP Shariff terhadap kes pembunuhan di kalangan kumpulan kongsi gelap di sekitar Kuala Lumpur. Kumpulan kongsi gelap ini terdiri daripada tiga kaum iaitu Melayu, Cina dan India yang selalu bergaduh selepas berlakunya sesuatu kes pembunuhan.huh???mesti bestkan???tambah-tambah lagi shaheizy sam a.k.a Adnan Sempit menjadi pelakon utama dalam filem ni,perghhh!!!tak sabar rasanya nak tengok.



p/s : sebenarnya takdak idea nak publish pe,so krole publish ni,hope u all like it~




17 Komen:

una badarudin said...

shaheizy sam!!!
best!
mesti tengok ni

~eZmALiZa~ said...

wajib tonton! :D

encHIx laNDax said...

yeahh!!kongsi!

tim said...

ada sam..konfem laku

loLaa_nurafizza said...

waahhh..macam best jer..nak tgk la nanti,,

krole said...

una=yeahhhh!!!mmg best pon~

krole said...

ezmaliza=huhuhu...wajib tu ngee~

krole said...

landax=ngeee...msti best kan bro???

krole said...

tim=huhuhu...tau xpe wak,mmg lawaks giler r~

krole said...

lolla=hehehe...mmg best pon wak...cube tngok trailer ceta ni..kmfrm gelak ngee~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh cam citer omputer ek wak?mesti best!

Gayahspears said...

yeah.. tak sabar nk tgk ceta ni..huhu

krole said...

LM=hehehe tu r wak~ngeee...

krole said...

gayahspears=huhuhu...nnt le r kite tngok sesame~

ijam ismail said...

mesti tgok...
=)

krole said...

ijam=huhuhu...wajib tu ngee~

ain revival said...

xsabar cite nih...
awal bln 3 kn...
mst mlet0p pnyer~