Sunday, January 9, 2011

"GiveAway EdY : Awak Busuk!"

Adakah anda busuk???hehehe...pagi-pagi dah bagi soalan pelik kat korang semua???begini sebenarnya krole nak join Give Away hari ini,diatas keperihatinan member-member blogger yang sudi mengetag krole untuk join GA ni iaitu blogger 0ong-0ng dan blogger caliph yang memang diantara blogger-blogger yang famous dan sempoi(wuahhh segan lak krole),terima kasih krole ucapkan dan krole doakan moga korang sentiasa sucses dalam apa yang korang lakukan,insyallah.ok,Give Away ini dianjurkan oleh blogger Edy dan disini krole ingin mengucapkan tahniah kepada beliau kerana berjaya menjayakan GA yang begitu happening dan best untuk member-member blogger semua(tahniah bro).wuahhh!!!kalau menang GA ni wangilah seluruh badan krole ni ahaks~

untuk mengetahui terma dan syarat untuk kontest ini sila klik sini.jomlah join ramai-ramai hadiah GA ni best o0o0o0...kalau tak percaya tengoklah sendiri~ok krole kena tag 2 orang untuk GA ni,orang yang bertuah adalah :

1.boy : Assoyfinger
2.girl: Nadzirah



p/s : wuahhh arini keje ptg adus~

22 Komen:

E.d.Y said...

Thanks sudi join giveaway ni..semoga ada tuah untuk menang miniature tu...good luck..:)

butterflyana said...

Good Luck!
:)

Gayahspears said...

krole mmg busuk kena pkai perpiyum..huhu
gd luck beb...

caliph shuriken said...

gud luck kamen rider krole ^^

AiDa AzRyN said...

gudluck! XD

SyedGraphiX said...

gudluck krole! kalo mng bg satu adiah! XD

jom bace http://syedgraphix.blogspot.com/2011/01/perkara-yang-ditakuti-ketika-memandu.html

krole said...

edy=wuahhhh tq ngeee...tahniah jgk sal bat GA yg best ni

krole said...

butterflyana=wuahhh tq2~join r ngee

krole said...

gayahspears=wuahhh bucukke???ngeee...thanks wak~

krole said...

caliph=tq kamen raider caliph ngee~

krole said...

aida=wuahhh tq2 ngeee

krole said...

syedgraphix=huhuhu xdak hal bro...doa2 je krole mng ngee~

yad'z said...

awak busuk..!! haha... jom singgah tengok update AJL...

emieysandra said...

selalunyer emiey tak bertuah..gudluck Krole!

blog-tips-kurus said...

All the best:)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”


Diucapkan good luck ....GiveAway Edy... Awak busuk....aku nak joint gak lahh....Tapi busuk -busuk lelaki ade gak wanita yang minat betul tak gitu....

nadzirah aqilah said...

hikhik.. thanks wak tag saya.. nanti saya join k.. btw gud luck!

krole said...

yadz=wuahhh!!!FT x mng adus~

krole said...

emieysandra=huisshhh~jgn kate g2 wak...blom ade rezki tu ngeee..wuahh!!!thanks wak~

krole said...

tips=all the thanks,ahaks~ngeee

krole said...

afzainizam=huhuhu..salam persahabatan jgk bro~

krole said...

nadzirah=huhuhu...okeys...jgn lpe tarikh tutup tu ye..nak dkat da tu ngee~