Monday, January 10, 2011

Krole Ni Rupanya Nama Tempat

Rasanya nama "krole" ni dah lama krole guna~mungkin dari start krole kenal game counter strike lagi,waktu itu perghhh!!!game ni memang layan terutamanya kepada golongan lelaki,so apabila main game ni mestilah kena guna nickname yang ganas-ganas contohnya seperti "silent killer,darkness,dan banyak lagi,memandangkan waktu itu semua nama-nama yang krole suka telah digunakan.krole pun mencari idea untuk mengunakan nama yang langsung orang tak guna dan tak pernah tengok,so setelah membuat beberapa kali pertimbangan krole mengambil keputusan untuk mengunakan nickname "krole" atas ilham daripada ibu krole yang selalu memanggil nama krole dengan panggilan shortform iaitu kirul,so krole pun tukarkan sedikit,ala~saja bagi canggih sikit ejaannya,maka jadilah krole~ngeeee.

tapi hari ini tak tahulah kenapa gatal sangat jari jemari krole yang cute ni,ahaks(nyampah!!!)pagi-pagi dah buka laman encik google untuk mencari maksud nama krole ni,risau juga krole,bukan apa takut kang maksud krole ni tak baik,hasilnya mulai hari ini 10/01/2011 barulah krole tahu bahawa "krole"ni nama tempat???wuahhhh!!!biar betul ni,gambar kat atas tu gambar pekannya~dengan kadar penduduk hanya seramai 409 orang sahaja(cam tak popular je ni?),nama penuh pekan ni adalah krole duze yang terletak dipoland~

yang ini pula gambar peta yang krole ambil dari encik google(tq),perghhh!!!dasyat betullah nama krole ni ngeee~so cuba search nickname korang pula,mungkin korang le jumpa cam krole jumpa ni~yeahhh!!!



p/s : owhhhhhhhhh~

18 Komen:

ecah..merangkap anak cik nan said...

oo...ade sejarah jugak ye name krole ni...hehe

Umie Nadhirah said...

Laaaaaaaaaaaaaaaa....ingatkan nama org je.

Gayahspears said...

bila kita terjah baru tahu ek krole??huhu... nty nk g ctu la..kompem ingat kat krole je~wakakakak

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ooo ada sejarah gak ke?

Zaiya said...

tahniah tahniah...

xnak try guna nama New York ker? hek3

nadzirah aqilah said...

dulu sya selalu teman kawan saya men CS nie.. tapi bila saya maen asyik kena shoot je.. riwayat memang tak lama belum cukup skill lagi.. hahaha..

waaaa... bangga btol kan. mcm tak sangka.. hehe

TunTeja said...

waaaahh...siap ade sejarah tu.......bley la try pi melancong kat tempat tu nnt :p hehe..

caliph shuriken said...

datuk bandar krole, hikk...

emieysandra said...

nme tmpat rupenyer, nk g mlancong di krole la..ehehe

krole said...

ecah=huhuhu mmg ade pon wak ngee~

krole said...

umie=huhuhu tu r mmg x sngka pon ngee~

krole said...

gayahspears=wuahhh krole nak ikottt...!!!

krole said...

LM=mmmm..ade wak ngee~

krole said...

zaiya=huhuu x nak r wak..ok da krole ni ngee~

krole said...

nadzirah=wuahhh nnt le r battle ngan krole ngeee~

krole said...

tun teja=huhuhu..nnt krole cek tmbang dia ek ngee~

krole said...

caliph=wuahhh kamen raider caliph ngee~

krole said...

emieysandra=huhuhu jom wak..kita p ramai2 ngee~