Saturday, January 8, 2011

Follower Ke-1500

Dram...dram...dram...(bunyi dram),pembuka tirai hari ini krole ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua member-member blogger yang sudi mengikuti perkembangan blog krolezone yang tak seberapa ni,cuba korang tengok kat bahagian krolezone fans tu,wuahhhh!!!krolezone fans bertambah lagi yeahhh!!!kalau anda gembira tepuk tangan~pak...pak(bunyi krole kena lempang heee),ni yang membuatkan krole bertambah semangat lagi nak berblogging ni dan dalam masa yang sama takut juga,kerana ramai dah follow so krole kena banyak mencari maklumat untuk membuat entri-entri yang berkualiti khas untuk tatapan korang semua tidak kiralah sama ada entri berunsur lawak,ilmiah,dan banyak lagi.


so kali ini krole tujukan entri ini khas buat krolezone fans yang ke-1500 iaitu blogger hafiz,melalui survey yang krole buat keatas blog beliau krole dapati blogger hafiz ni berasal daripada johor,wuahhh!!!satu kampung dengan blogger nadzirahkah ni???dan blog ni bermula pada bulan disember tahun lalu~bagi korang yang mencari tips-tips menarik mengenai perhubungan dengan awek,atau mencari tips mengenali lelaki krole rasa baik korang singgah kat blog hafiz,pasal krole tengok entri beliau banyak berkisarkan kepada itu,dan yang bestnya cara pengolahan beliau memang krole suka,tak boring baca doe~so apa lagi jom kita terjah ramai-ramai.


yahhh!!!inilah dia blogger hafiz owner kepada blog LET ME THINK OF YOU,kepada gadis-gadis awek-awek kat luar sana yang ingin berkenalan dengan beliau atau ingin mengisi borang sebagai calon sila hubungi beliau dengan mengelik sini,ahaks...gurau je ya bro~jangan marah hah...



p/s : tq sudi follow~

22 Komen:

tomatokering :) said...

terjahhhhh !!!!

eRza farEeha said...

tahniah krole..:)

krole said...

tomatokering=wuahhh terjahhh ramai2...

krole said...

erza=huhu tahniah jgk atas BE wak yeahhh!!!

Gayahspears said...

tahniah krole... byk pengikut2 kau ya.. hebat2

eqbalzack said...

tahniah bro! jom bloqwalking...hehe

hafiz said...

hehheee yaeee tumpang glamour u..... jom singgah blog i kay

.::: Princess MOMOY :::. said...

mak aiii...banyak giler follower

Sebab Mengapa HARIMAU MALAYA Tidak Boleh Ditukar Kepada HARIMAU MALAYSIA !!

PERSONAL BUDGET PLANNER Terbaik Pilihan Momoy

HonEyBuNNy said...

tahniah...;_)

tim said...

congratz krole..

krole said...

gayahspears=krole lbh suke gelar peminat dr pengikut wak~ngeeee

krole said...

eqbalzack=huhhu xdak hal bro...jom2

krole said...

hafiz=yaaa..inilah hafiz ngee..jom terjah dia~!!!

krole said...

priness moymoy=hehehe...wak pnye g banyak ngee~

krole said...

honeybunny=wuahhh thanks wak~

krole said...

tim=wuahh tq tim...lame tol x nmpk ngeee~

Matika said...

huuuuuu..
tahniah2..

deCrewz said...

Aku punya nak sampai seratusn pun makan berbulan2..he3

krole said...

matika=wuahhh thanks bro~

krole said...

decrewz=hehehe...tp skngni...mantop~

emieysandra said...

thniah krole!

krole said...

emieysandra=welkam wak~