Friday, February 18, 2011

Kutuk Mengutuk Didalam Blog

Wuahhhh!!!topik panas dipagi jumaat ini~semalam sebelum masuk tidur krole sempat blogwalking keblog-blog member dan blog yang baru krole kenali,terkejut juga krole~ada entri yang berunsur "mengutuk" blogger-blogger yang ternyata mendapat perhatian ramai,setelah membacanya,hehehe rupa-rupanya dia hanya niat untuk bergurau saja~cuma bagi krole lain orang lain cara penerimaannya,so minta-mintalah jauhkan entri-entri sebegitu.Bagi krole dunia blogging ni adalah platform untuk kita berkongsi idea,cerita,ilmu,dan banyak lagi benda berfaedah,so kenapa nak rosakkan semua itu~lagipun dengan berblogging ni jugalah kita dapat menambah kenalan dimuka bumi ini,siapa kata member blogger hanya dialam maya?sekarangni krole tengok ramai blogger-blogger mulai aktif mengadakan gahthering diseluruh pelusuk negara~uhu cuma krole sedih sikit kerana tak pernah pergi lagi.uwahhh!!!

Badi sesetengah blogger~blog ni adalah segalanya bagi dia orang,i mean salah satu cara untuk mereka melepaskan segala tekanan yang ada didalam kepala mereka~contohnya seperti krole hehehe,susah nak kata~tapi bila krole buka blog je komfirm mood akan jadi OK,tapi cuba fikir buka-buka blog je nampak entri macam itu??mesti tension kan???dalam masa yang sama semangat boleh down o0o0o0...bagi krole kalau mahu nasihatkan orang itu tak salah,tapi ada caranya~ni terus buat entri seperti mengaibkan orang tersebut dimata dunia~kesian juga krole tengok bila perkara ini berlaku,"manusia selalu membuat kesilapan"~tak salah kalau kita tegur cara baikkan agar dia orang tak ulang perkara tersebut~hehehe entri sedikit emo lak pagi-pagi ini,minta maaf ye~




p/s : lapo lak~nak goreng nasik...ade sapa2 nak???

42 Komen:

sarah mohamad said...

erm .. ada jugak cenggitu . saya tak kisah tapi kalau lebih2 tu kisah ler jugak kan . teehee

a n a . i z z t y said...

tak elok kutuk mengutuk sesama blogger...heheh...dgn yg lain pon sama laaa.....skrg kita kutuk, so oneday nnt org kutuk kita plak..ish3..

padin said...

dunia kita ni kecik aje, kalau dah gaduh2, siapa nak jaga? miahahaa

Puanbee said...

mintak di jauh kan lah kan krol..heee

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kadang2 mereka bergurau wak...tp tetap ada unsur2 kutuk kan?hurmm entah la.jika kita blogger sure kita faham dan kenal mereka.tau mereka bergurau.tp bkn semua yg singgah baca blog kita tu blogger right?fikir2kan lah

sicKo^ said...

aku pernah tgk dulu2, 2 blog saling kutuk satu sama lain.. yg herannya tu, yg kena kutuk tu pun rajin baca blog yang kutuk dia..

CiK QiQi said...

stuju ngan krole..kadag yg menuls tu sje je nk bgurau..tp mst phm, len org len penerimaannye.Kang die xleh trime da jadi gaduh.pe salahnye cerita pasal mende len kalo ye pon nk nek kn trafik. Tak gitu krole??huhuhu

c-tea said...

ct stuju 300%...
watpe nak masuk entri camtu??cari market ke??haha

nuriz said...

betui tu krole, tak baik kutuk kutuk org lain, kalau nak dapat perhatian pun buat le entri yang berfaedah jgn kutuk org kan..

cik panadol said...

saya mengaku suke kutuk mr curly ngan bdk johor dalam entry!!

nadira shahid said...

my be ade setengah bollger suke bergurau secara kasar, dats y orang luar tgk mcm mengutuk, padahal bagi diorang bergurau je ;)

dya adriza said...

baru2 ni ada blogger bergaduh sesama blogger. hal kecik diperbesarkan. harap kita x cmtu kan krole kan..

Eyka said...

btul la 2 krole..kite chill2 sdah..xsuke gduh2 ni..xaman la! ^^

ch!natsu said...

yup u r rite.. jgn gaduh2..
sile baik2.. hehe..
thanks.. =)

eRza farEeha said...

btol3..xbek kutuk2 org...hehe..kn krole kn..

nk ns goreng!!

CIK CIRA said...

ish3..memang ta baik..tapi kalo da geram sgt,kkdg terlepas jgk entri kutuk mengutuk =p

miss epa said...

rambut sama hitam.hati lain lain kan krole?hee.by the way.nape blog sy xda pun dlm bloglist krole?hari tu dah join penyertaan.

i am S!L4H.. said...

ha a..btol2..entry kutuk mengutuk disambung dgn blogger2 len yg smbung mengutuk..gile byk komen menghentam...demmmm!

pkcik krole..nti kte g gathering erh...silah pon x pnah g..hahahah
*bajet ad org nk ajak..ngaaaa~

NuSaNa NoSa 91 said...

musim blogger kutuk blogger skrg.. adesss.. =.="

krole said...

sarah mohamad=huhuh tau xpe wak..msti hangin kan kalo lebih2 ngee~

krole said...

ana.izzty=sal tiap apa yg kte bat msti akn berblk pada kte ngeee~

krole said...

padin=wuahhh!!tpat skali padin..

krole said...

puanBee=insyallah~ngeee~

krole said...

lady miza=huhuhu tol tu wak.kne dia bkn blogger...msti pndangan dia buruk keatas blog tu~

krole said...

sicko=huhuhu biasalah tu bro ngeee~msing2 xnak mengalah..i2la jadinya..stasa mncari kesalahn sesame sndiri~

krole said...

cik qiqi=huhuhu tpat skali..carila mende lain nak tarik pembaca keblog..jgn plak smpai menjatuhkan blogger lain smata2 nak naikkn traffic kte sndiri..walopon dia mmbuat salah..x slh tgur cara mmbina..

krole said...

c-tea=huhuhu tau xpe wak..cam xdak benda lain nak tulis ngee~

krole said...

nuriz=that right nuriz ngeee~

krole said...

cik panadol=huhuuh kte mmg tau cara cik panadol~maksud krole mengutuk ni..nak jatuhkn blogger tu ngee...kalo cik panadol mmg melawak~ngeee

krole said...

nadira shahid=huhuu krole tau wak..ngeee~

krole said...

dya adriza=insyallah wak..krole xkn bat g2 walo skali~

krole said...

eyka=huhuu tau takpe wak..x best kan kalo g2~

krole said...

ch!natsu=huhuhu ye...krole sokong ngee~

krole said...

erza=huuhuhu...tol wak..x bek gado2..wuahhh!!!nasik goreng siap!~!!!

krole said...

cik cira=kalo bole cube elakkn sdaya upaya..insyallah~

krole said...

aik!!!krole da buh r wak...~cube tngok tol2~heee

krole said...

silah=hah tau xpe silah..ngee..wuahh!!gathering..oraitz...buzz krole je~

krole said...

keen=huhuhu..kte le elakkn..cume diri sndiri xnak..cube renung2 kan~

pneumedic said...

besala tu..mesti tujuan dia lain..entry tu pasti meletup tu..

krole said...

pneumedic=tu yg pyh tu bro..manyak2 cara itu jgk dia pilih ngee~

caliph shuriken said...

ikut mood jgak.. klau mood x elok, org gurau2 pun kita mudah emo.. klau mood tgh ok, kita msti anggap xde apa sgt laa tuu ^^

p/s: x lama lagi krole ada geng kt 'kamen rider' tu, hukkk...

latest en3: ~ redirect ~

i am S!L4H.. said...

ehee..buzz je?wokeyhhh