Monday, February 14, 2011

Ceritera Bloglist Yang Tak Habis Lagi

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger-blogger diluar sana,ok..hari ini krole nak cerita perkembangan kontest bloglist krole pada hari itu,ingat lagi tak???hah!!!tak ingat dah~adus.ok,hari ini secara rasminya krole ingin mengumumkan bahawa esok puasa eh???bukan...bukan,krole nak umumkan blog krole dah ada bloglist,heep..heep...horayyy!!!tapi krole buat bloglist ini berperingkat iaitu sebanyak 2 peringkat,hari ini krole meletakkan hanya 25 link terawal dan esok barulah krole nak letak semua,kenapa???kerana krole nak bersiap pergi kerja ni!!!iron uniform,kiwi kasut,perghh!!!banyak lagilah~harap korang paham ye,25 link terawal ini dipilih kerana mereka submit awal penyertaan,so jangan gaduh-gaduh tak suke tau~so apa tunggu lagi jom cek bloglist krole,mungkin link korang ada disana~

ohya sebelum krole terlupa,kepada yang join kontest bloglist krole pada hari itu~krole nak bagitahu kat korang,korang semua terpilih untuk masuk kedalam bloglist krole.Hah!!!kenapa???kerana peserta rasmi untuk bloglist itu hanyalah 48orang blogger sahaja,maka secara automatiknya semua berjaya,mesti gembira kan???yeahhh!!!dan terima kasih kerana sudi menyokong blog krole selama ini,tanpa korang siapalah krole~



p/s : heppynyeee da ade bloglist~

24 Komen:

nadzirah aqilah said...

waaaa!!!! siyes!! u make me hepi krole!! thanks a lot... really proud dpt tersenarai kat cnie tambahan dapat jadi 25 terawal tu.. tq1000x..

err.. tenkiu jugak ntuk member krole tu.. (^__^)

iManAzRaf said...

ceh2... sonok die.. hehe..
tengs!! =)

EZZAT said...

thanx.. huih, memang vvvip betol la.. krole xtipu.. watcchaaaa :)

ammboi.blogspot said...

waaa...tq krole...
ammboi pon ada gak ni...

Cerita Lawak : Ayang VS Abang

Myfrin's story said...

Salam, dik krole. Memang bagus ada bloglist ni, kita boleh nampak entri terbaru rakan2 blogger kita.....:)

Bulan said...

yey! blog bulan ade.ehee

i am S!L4H.. said...

eh tmasuk dlm list 25 awal?kn anta penyertaan lmbt..ngeeee

Zura said...

wah...adalah kat tepi tue...tersenarai jugak...

AmalinaNorrezi said...

:)

caliph shuriken said...

nice ^^

latest en3: ~ diktator yg tumbang ~

krole said...

nadzirah=wuahhh!!!welkam2 wak..krole suke kalo wak hepy yeahhh!!!

krole said...

imanazraf=huhuhu~mmg sonok wak~

krole said...

ezzat=huhuhu...wak adalah vvip kat sni yeahhh!!!

krole said...

ammboi=wuahh!!!yg terbaik tok smua hehehehe~

krole said...

myfrin=huhuh tol akak..le krole BW melalui bloglist tu hehehe~

krole said...

bulan=yeahhh!!!tq sudi join wak hehehe~

krole said...

silah=aik!!!ye ke..melalui bookmark krole..wak antara yg terawal~

sarah mohamad said...

bangga dan terharu . kehkeh . saya antara bloglist terawal krole tuu :)

krole said...

zura=huhuhu thanks ye zura,wak merupakan suporter blog krole dr awai g...krole akn igt slalu~

krole said...

amalina norrezi=wink2 wak hehehe~

krole said...

caliph shuriken=mmg nice pon bro~

krole said...

sarah=sal wak awal submit n pembaca tegar blog ni hehehe...

ain revival said...

wah..tak sangka !!hehe
thank thank thank a lot~
bangga nyer..!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Tq wak.hihi sukernyer..