Saturday, December 11, 2010

Senarai Blog Baru Pilihan Malaysia 2010

Alhamdulillah syukur keadaan krole beransur pulih pada hari ini(hehehe cam tenat lak),pagi ni je...bangun dari tidur krole terus buka blog untuk melihat jejak-jejak yang ditinggalkan oleh member-member semua,dan kebanyakkan jejak-jejak yang ditinggalkan oleh member-member semua berbunyi begini "tahniah krole tercalon dalam BPM"???eh???krole tercalonke???so kelam kabut krole buka blog pilihan malaysia 2010 dan survey senarai blog baru pilihan malaysia 2010 yang baru saja keluar(krole ketinggalan ngeee)wuahhhh!!!memang betullah krole tercalon dalam kategori blog baru tu yeahhhh!!!krole dalam kumpulan pilihan-1 dan nombor krole adalah ke-17(wuahhh sweet 17 ahaks)jangan lupa afundi ye ngeee~

cara-cara mengundi pun ada,bagi member-member yang belum mengetahui cara-caranya sila -klik sini-.tapi undian belum dibuka lagi ye,so krole ucapkan terima kasih kepada blogger azman roslan A.K.A BPM kerana sudi mencalonkan blog krole yang tak seberapa ni dan tahniah krole ucapkan kepada blogger-blogger yang tercalon dan krole wish korang semua ALL THE BEST ye.

p/s : NO.17~!!!!yeahhhh!!!

34 Komen:

Afiq Bukhari said...

tahniah krole sebab tercalon :D

cik miera said...

Gud luck tau awk :D

putERi-kAtEk said...

gudluck jugak.....hehehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah wak..bg tau bila dah leh undi ye?

krole said...

afiq=wuahh tq2 afiq..heee~

krole said...

cik meira=wuahhh tq2 wak~

krole said...

puteri=wuahhh tq2 wak~

krole said...

LM=wuahhh tq2..nnt krole bgtahu yer~

Norhayati Rostam said...

Eee..jelesnye tak layak.

Sallehudin Said said...

gud luck krole !
jangan lupa undi aku ..
no 341 ..
hehe

krole said...

norhayati=heheh lom rezki r tu wak...kalo sudi undi r nnt heee~

krole said...

sallehudin=wuahhh xdak hal r...kalo udian dibuka nnt krole undi,yeahhh!!!same as me ye

Oong-ong said...

wah...congratez~

Oong-ong said...

wah...congratez~

Oong-ong said...

wah...congratez~

azi nur said...

congrest...support aye juga..hihi 306

krole said...

0ong-ong=wuahh tq2~

krole said...

azi nur=wuahhh xdak hal nye~

Qaseh dalia adelia said...

gud luck kite no 7 hehehe

krole said...

qaseh=wuahhh gud luck wak,camne ngan kontest wak???

Norhayati Rostam said...

Ish, Krole ni.
Untuk yang terbaru ni Yati mana boleh la.
Dah tua.
Lainla Krole.

Erm,
Takpela.
Dah tercalon dalam BPM hari tu pun dah kire okeyla.

krole said...

norhayati=hehehe yer kan?sory2 lpe lak~jgn lpa afundi krole ye ngeee~

Norhayati Rostam said...

hihi.okeyp
:D

Miela Tahril said...

tahniah krole...dan selamat maju jaya juga ye :)

krole said...

norhayati=heheh tq yer wak~

krole said...

miela tahril=heheh tq2..wak pun jgk..gud luck ye~

.::: Princess MOMOY :::. said...

TAHNIAH tercalon di BPPM !
Salam perkenalan. Momoy datang support kawan-kawan
Support Momoy dari kumpulan 10 juga yer No. 382
MY RECENT POST : ETUDE HOUSE - Korean Cosmetics

Jangan lupa VOTE di BBPM No. 382 !!

Mijie said...

wah..tahniah krole..harap2 makin maju lepas nie..;)

krole said...

princess moymoy=wuahhh xdak hal pnye ngee~

krole said...

mijie=wuahhh tq...sayang mijie~

.::: Princess MOMOY :::. said...

yes...thx...
jom sama-sama kiter vote yer
=)
momoy dah take note nombor kawan-kawan
Dear tolong support Momoy dari kumpulan 10 juga yer No. 382 di BPM yer. Much thx
MY RECENT POST : ETUDE HOUSE - Korean Cosmetics

Jangan lupa VOTE Momoy di BBPM No. 382 !!

krole said...

princess moymoy=wuahh xdak hal wak..mmber2 smua pun sila support princes sok ye~jom kte meriahkn BPM heee~

.::: Princess MOMOY :::. said...

hehe...yer...thx dear
jom-jom...
ari nih je dapat kempen
start mptg nih dah tadat. huhu...
MY RECENT POST : ETUDE HOUSE - Korean Cosmetics

Jangan lupa VOTE Momoy di BBPM No. 382 !!

Izwan said...

congrate.. voting start esok ni.. hehe