Monday, December 6, 2010

Banner Kontest

hari ini krole nak join kontest yang dianjurkan oleh blogger fatin lak,kenal tak?beliau ni merupakan owner kepada blog laksamberlipat,hah!!!kenalkan???yang bestnya ini merupakan kontest pertama yang dianjurkan olehnya,ohya tidak lupa juga krole ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada blogger aleh kerana sudi mengetag kontest ni untuk krole,sayang aleh hehehe~ok,kontest ni berkenaan banner @ header dan blog layout paling cantik/kemas.so krole pertaruhkan blog krole ni untuk mengikuti kontest ni,harap-harap le menang ngeee~

okai krole tag 3 orang member krole untuk mengikuti kontest ni,orang yang bertuah adalah :
-bulan
-cik qiqi
-zalin

ni merupakan hadiah yang ditawarkan kepada pemenang :
*tempat pertama : top-up RM30 (mane-mane line taliphone bimbit)
*tempat kedua : top-up RM10 (mane-mane line taliphone bimbit)
*tempat ketiga : top-up RM5 (mane-mane line taliphone bimbit)

wuahhhh lumayan kan???so apa tunggu lagi,jom ramai-ramai kita meriahkan kontest ni ngeee~untuk mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan terma dan syarat kontest ni sila klik sini.


p/s : perghhh!!!harap2 mng ngeee~

14 Komen:

CiK QiQi said...

eh..ade nm qiqi la..keh3...tq krole..i akn join kontest ni...tp mmg ssh le nk mng..keh3..krolenye lg dasat...hehehe

cacing said...

gudluck my pren...=)

krole said...

cik qiqi=eh???jgn kate g2 qiqiku~kalo rezeki sapa tau kan?heee~

krole said...

cacing=wuahhh tq2~heee

shida saje said...

krole gud luck ye!! =)

kmvsblogger said...

alamak aku guna line lah..klu nk leh gk join contest ni..hehehe

puteri cahaya. said...

wah!.. bestnyer. sume bole joint ke?

krole said...

shida saje=wuahh tq wak~

krole said...

kmvsblogger=hehehhe~

krole said...

puteri cahaya=yer wak...join ler ngee~

ALEH said...

haha . no hal la dude . papepon bia la ak yang menang :P

krole said...

aleh=heheh xdak hal bro ngeee~krole ade bce en3 bro...krole doakn moga bro berjaya ngeee~

shada wentz said...

wahh..gud luck!
header krole cool. harap2 menang :)

krole said...

shada=wuahh tq2 shada..krole hargai sgt~