Monday, December 27, 2010

Blog Wars Mesti Tengok

Harriet the spy(Blog Wars),wuahhh movie apa ni???macam star wars juga ka??semalam krole ada survey cerita-cerita baru kat outlet DVD(metropint kajang)so terjumpa cerita ni,krole belum beli lagi cerita ni so krole nak tanya member-member blogger lain sekiranya korang dah tengok cerita ni~bestke???kalau tengok dari tajuk memang bestlah pasal ada kaitan dengan blog(heeeeee...) tapi risau juga nak beli takut kang ibarat indah khabar dari rupa je,dahlah mahal RM 40.00 satu perghhhh!!!mahalkan??so pagi ni sibuklah krole cari maklumat berkenaan movie ni so kat bawah ni sinopsis movie ni jom layan.

sory ye krole tak berapa nak reti translate so jom layanz dalam bahasa inggeris ngeee~

Jennifer Stone (“The Wizards Of Waverly Place”) portrays the iconic character
Harriet “The Spy” Welsch, who is vying for a chance to become the official blogger of her high school class. Standing in her way is the popular Marion Hawthorne whose blog is already getting tons of traffic. To beat Marion in the war for web dominance, Harriet turns to blogging about the star of her producer father’s big movie, teen heartthrob Skander Hill. But although her on-set snooping is winning her readers, Harriet finds that her nosy online reporting may jeopardize her father’s big movie and Skander’s career.

macam mana best tak???


p/s : huhuhuhu...

11 Komen:

cIk JanNah said...

jgn bazir wet beli cd
bek donlot jer.
jimat
T_T

cik panadol said...

mahal!
membazir kalo beli...
kalo nk tgk cite pasal blog/blogger, nnt org kasi bikin satu filem sepesel utk krole! pelakon sume dah ada ni....kasi tgk pree je tau....

krole said...

cik jannah=mmmm..krole x reti download r wak~serius..

krole said...

cik panadol=hehehehe~oraitz krole tngu ngeee..

pN.rOs said...

alamak tak pernah dengar pon title citer ni... tp cam best jer muka depan tu.. saya mmg suka criter teenager cam tu heheh

krole said...

pn.ros=hehehe tu r kalo tngok cover dia mmg best~ngeee

nadzirah aqilah said...

mahal memang mahal.... tapi sya pun dah berabis banyak duit beli koleksi DVD jepun ngan anime kat umah... minat la katakan.. asalkan cukup duit ntuk mkn dah.. apa yg penting? kepuasan! hahahaha..

eh...metropoint kajang??? kedai yg ada jual banyak DVD jepun murah tu ke?? huwaaaa... rindu nak g sana.. sya nak tambah koleksi lagi!!!

Anip™ said...

aku nak donlot citer nie lah..cm best jer..

Latest Entry :
-> Apa Kaitannya Games Island Trible Ini Dengan Idola Kecil 3, Pelik ?
-> Pernah Korang Melihat Akuarium Sebesar ini?

krole said...

nadzirah=hehehe~kalo mai gtau je krole ek~

krole said...

anip=wuahhhh camne ek download~

Anonymous said...

Hallo zusammen , lesen jetzt dieses Blog arbeiten in diesem Blog Community und wie genießen Sie geben gute Informationen mit großes Wissen!
kee die harte Arbeit, Bye und auch frohe Weihnachten und einen guten Rutsch ins neue Jahr 2011! Ich entschuldige mich für meine bad Deutsch!