Friday, December 31, 2010

Bagaimanakah Sambutan Tahun Baru Anda?

Mesti ramai member-member blogger diluar sana yang teruja pada hari ni kan???apa taknya hari ini kan cuti tapi krole tak cuti uwahhh!!!~yeahhhh!!!tambah-tambah lagi malamni dah pengiraan detik 2011(new year),perghhhh mesti ramai yang keluar shopping harinikan?berkelah dengan keluarga tersayang,tengok movie kat panggung-panggung dan banyak lagi aktiviti menarik yang kita semua boleh buat,namun persoalannya disini krole ingin bertanya kepada semua...bagaimanakah sambutan tahun baru anda???krole harap yang terbaiklah ye~jangan buat perkara yang bukan-bukan pula,maklumlah semangat tahun baru ni lain sikit auranya...kalau tak percaya tunggu malamni.

bila tanya budak-budak remaja berkenaan tahun baru~mereka hanya tahu,bila tahun baru je ada persembahan mercun dan konsert,begitukah semangat tahun baru yang perlu ada dalam diri mereka?mercun???konsert???adus~kalau berterusan bergini tak tahulah krole nak cakap macam mana.kerana seingat krole pada sambutan tahun baru 2010 tahun lalu telah banyak meninggalkan kenangan pahit kepada golongan muda kita,krole kata begini adalah melalui berita yang krole baca dan tengok pada waktu itu,sewaktu selesai majlis-majlis konsert ataupun persembahan mercun kebanyakkan remaja kita ditangkap atas melakukan beberapa kesalahan contohnya seperti

-ditangkap khalwat dihotel-hotel murah
-ditangkap dalam keadaan mabuk dibar
-ditangkap mencuri(menyeluk saku)
-ditangkap merempit dihigh way
-ditangkap merosakan harta benda awam.

dan banyak lagi...beginikah sambutan tahun baru anda???tepuk dada tanya diri sendiri~apa-apa pun yeahhh!!!selamat tahun baru semua~



p/s : blogger perihatin~

18 Komen:

Fadzli Amir said...

Malam ni lepak kat umah je ngan anak2 & cik wife..nak keluar malas, bukan pe, kat penang ni time2 macam ni jem giler tu...baik layan tv

krole said...

fadzli amir=huhuhu...idea yg baik ngee~

Monalea said...

happy new year.sambut kat mana malam ni

Norhayati Rostam said...

haha..agak2 Krole dah baca belum latest entry Yati pasal tiket konsert free tu?
:D

nadzirah aqilah said...

mlm ni sya dok umah ngadap tenet je mungkin.. hehehe..

semoga sambutan tahun nie lebih berwawasan berbanding dahulu.. hehehe

selamat tahun baru Krole.. (^___^)

emieysandra said...

dok tunggu bas nak balik Melaka..sob3 bye cuti bye kampung, bye 2010!

welcome 2011, SELAMAT TAHUN BARU :)

Shuff. Samsuddin said...

Selamat tinggal 2010,
Selamat Datang 2011,
Selamat Tahun Baru Krole! :)

Shuff. Samsuddin said...

Uih, dashyat betul.
Banyak gila DOMO-KUN!

Zaer!! said...

Selamat tahun baru krole! hehe.nnt zaer buat tuto untuk krole k..;p

krole said...

monalea=huhu hepy new year...smbut kat umah je wak..sal sok kja uwahhh!!!

krole said...

cahayamylife=ups lom g r wak..sori2..busy skit..x smpt nak BW smalam~

krole said...

nadzirah=wuahhh camat taun bru wak~ngeee...azam bru di tahun baru~

krole said...

emieysandra=wuahhh lek lok ye...selamat taun bru~

krole said...

shuff=selamat tahun baru shuff~

krole said...

shuff=minta bro ngee~

krole said...

zaer=wuahhh zaer igt r..tq2 zaer..mengharap sgt ni~ohye selamat taun baru zaer ngee~

Imzainieyzulkipli said...

tahun baru saya kene kerja.
best kn!

krole said...

imzainiey=same r bro adus~