Thursday, December 9, 2010

Follower Ke-1300

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,saya krole selaku wakil kepada kerajaan kroleZONE ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada member-member semua yang sudi mengikuti perkembangan blog krole dari masa ke semasa,krole berbesar hati ingin mengumumkan bahawa esok puasa hehehe gurau je...ok semula!!!krole berbesar hati mengumumkan bahawa "krolezone fans" telah mencecah seramai 1300 orang blogger pada masa ini dan semakin bertambah,tanpa korang semua apalah sangat krolezone ni,thanks you all~so entri kali ini krole tujukan khas buat fans yang ke-1300 iaitu blogger daten yusfarina,jom layan.

hehehe ini fans krole yang ke-1300,dramm...drammm...drammmm!!!(bunyi dram),daten yusfarina~!!!,hehehe terima kasih krole ucapkan kerana sudi menyokong dan mengikuti blog krole ni ye wak~bagi member-member blogger yang belum mengenali blogger daten jom kita terjah blog dia ramai-ramai,kerana bagi krole blogger daten ni memang nice dan happy go lucky,kalau tak percaya korang boleh terjah keblog beliau dengan mengelik disini ataupun klik saja nama beliau didalam entri ni ye(memang berbaloi ngeee),krole memang respek blogger daten ni,dalam usia muda dah ada blog,kalau krolelah rasanya waktu umur begini baru nak kenal keyboard,mouse,cpu dan macam-macam lagi yang sampai sekarangni krole tak khatam lagi,al-maklumlah budak kampung katakan~

dan kalau diikutkan blogger daten ni kira senior krole dalam dunia berbloging ni,kerana blog beliau dicipta pada tahun 2009 dan blog ni merupakan blog yang kedua,ini menandakan bahawa beliau telah lama berkecimpung didalam dunia berbloging ni berbanding krole yang masih budak hingusan katakan.so akhir kata dari krole,"terima kasih daun keladi,kalau sudi jenguk lagi"


p/s : wuahhh heppynyee~

13 Komen:

Pensel Kontot said...

wah ramai tul folower kamu...
cayalah

dya adriza said...

tahniah krole! =) teruskan usaha berblogging kamu~

suka_haha said...

wuaahhh!!! banyaknya follower krole hehe..

the daten here said...

huaaa. malunyaa...

memang patut pun blog awak femesh
best :)

nazirulhazwan~ said...

tahniah3!!hehe

Norhayati Rostam said...

See!
Manalah yati tak terkejut yang blog krole lagi muda dari blog yati.

krole said...

pensel kontot=wuahhh!!!tq2 hehehe~

krole said...

dya adriza=wuahhh tq2 wak...smngt krole ngeee~

krole said...

matdin=heheh tq matdin ngee~

krole said...

daten=wuahhh x yah nak malu wak..tol pe yg krole tulis ni ngeee~keep in touch~

krole said...

naz=wuahhh tq naz...ngee~

krole said...

norhayati=ngeee~tp yg stil snior krole,krole respek wak...heee

krole said...
This comment has been removed by the author.