Thursday, December 2, 2010

Jom Makan di CRS

asyik-asyik KFC...asyik-asyik KFC~!!!begitulah kata member serumah krole tengahari tadi sewaktu krole mengajak mereka keluar makan ke KFC hehehe,mungkin 15 minit kot kitaorang berbalah mencari tempat untuk makan tengahari hari ni(ngeeee),akhirnya semua bersetuju dengan cadangan member krole sorangni yang mencadangkan makan di chicken rice shop(wuahh ayam jgk ngeee).rupa-rupanya best juga makan kat CRS ni kan?ingatkan ayam je ada~rupa-rupanya macam-macam ada(hehehe),biasalah kitaorang ni jarang keluar ke tempat-tempat begini,selalunya makan kat warung tepi jalan je heee~

inilah menu yang kitaorang order tadi,perghhh!!!mesti terliur tengok kan?ngeee...kalau nak cerita nama lauk-lauk ni memang krole tak tahu,krole main order je tadi heee~but overall memang berbaloi makan kat sana~sedap wa cakap lu(heeee).

hehehe~ini adalah gambar selepas kitaorang beraksi diatas meja makan tadi tanpa rasa segan silu dengan orang-orang disebelah hehehe,habis licin semua tinggal tulang je,ngeeee...korang pula bagaimana?makan kat mana tadi???


p/s : burpppp!!!kenyangnyeee~

18 Komen:

zazaw said...

memang makan besar
HAHA

Siti said...

wah kemain krole makan ek?tak pandang kiri kanan dah..hehe, crs tu area mane?mahal tak?maklumlah tak penah makan luar..hehe

PhotoGraphic said...

byk makan Ooo krole..licin!..haha

Amoi MiyaSya said...

wahh ! nampak macam sedapp ! tak pernah try lagi la. ni boleh cuba ni :)

krole said...

zazaw=hehehe~knyang o0o00o0...

krole said...

siti=heheh area kajangni jew...xdak r mahal sgt..berbaloi r ngeee~

krole said...

PG=hehehe~lapaq bro

krole said...

amoi=sdap wak ngeee~cuba jgn x cuba..

Azmi said...

wah mebeles la..makan kT RUMAH JE...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh sedapnye..x ajak pun?

krole said...

Azmi=hehehe okai r tu bro..jimat skit ngeee~

krole said...

LM=hehehe~krole nak ajak..tp jau r wak...doha tue ngeee~

h.a.n.i.S.a.h.i.S.m.a.i.l said...

sy suka makan..suke!suke!
tp suke lg rasamas!:P

diana said...

tu dia..
licin..
berapa hari dah tak makan ni??
hahhaha

krole said...

hanisahismail=wuahhh sdapker wak?

krole said...

diana=hehehe~mmg lapo giler time ni wak~

cik hani said...

sedap lak ai..CRC ni! ade sape2 nk belanje tak??

krole said...

cik hani=hehehe kalo de wak...bawak krole sekali ngeee~