Tuesday, December 28, 2010

First Contest by Adam Haiqal

Wuahhhh!!!krole memang tak sangka member krole sorangni dah buat kontest buat pertama kalinya,perghhh!!!tahniah bro,krole rasa ramai yang kenal dengan blogger ni kan???pasal krole tengok dari follower blog beliau pun dah mencecah seribu lebih orang blogger(tahniah sekali lagi!!!)aha...betul~blogger adam haiqal(dia tanya dia jawap ngeee~),sebenarnya dari semalam lagi krole nak buat entri berkenaan kontest ni bro~tapi sibuk cari gambar untuk entri ni dan idea pun takdak semalam so postpone hari ni(sory ye).ok,tema bagi kontest ni adalah "kenangan 2010 dan azam 2011" huishhh...best juga ni,so krole cuba buat dengan sebaik mungkin ya bro~pasal krole bab-bab mengolah ayat ni kurang sikit ngeee~jom kita layanz

2010 sepuluh memang memberi banyak kenangan yang indah buat krole,kerana pada tahun inilah krole bergelar sebagai blogger secara rasminya heheheh...tambahan pula adik kesayangan krole telah bergelar ayah pada tahun ni juga(tahniah wahai adikku yang tercinta),kalau tengok gambar kat atas tu,sebelah krole tu adik krole lah tu...tapi selalunya ramai yang budget krole ni adik dia abang,tak tahulah kenapa?korang cubalah nilai sendiri heeee~

yang bestnya lagi krole dapat balik kampung bersama rakan-rakan sepenjawat ada tahun ni,selalunya bila krole balik kampung mesti seorang diri,boring tau..duduk terperap sorang-sorang kat airport tu.alhamdulillah kali ni ada teman lak ngeeee~takdaklah terasa masa berjalan.sembang punya sembang dah waktu terbang.

ehhh???belum habis lagi..tahun ni juga krole dapat beraya dengan keluarga tersayang.al-malumlah krole ni kan kerja under uniform so kena ikut turnlah balik raya kat kampung,kesimpulannya tahun depan krole tak dapatlah beraya kat kampung~uwahhhh!!!(sedih tol).gambar ni ambil waktu raya pertama tu,hehehe best sangat beraya kat kampung~kan?

ok,kita tukar kepada mood sedih pula...tapi kalau tengok gambar kat atas tu macam happy je kan?inilah antara member rapat krole kat kajang ni,yang sedihnya...uwahhhh...kejap ye nak ambil tisu~ngeee...semua yang kat gambar tu kecuali krole lah,semua dah dapat pindah balik kampung,bila tengok gambar ni mesti sedih punya terkenang kat dorang semua,krole harap dorang semua sentiasa dicucuri rahmat dan dimurahkan rezeki daripada yang Maha Esa~amin.

kalau ni rasanya krole tak payah nak bercerita panjang,kalau korang biasa singgah dan baca entri diblog krole mesti tahu kan?gambar kat atas tu adalah gambar handphone kesayangan krole,tapi...handphone tu kena curi...!!!uwahhhh~!!!sedih sangat,kenapalah pencuri tu sanggup curi handphone krole.dia tak kesian kat krole ke?dia tak takut kah dengan hukuman dikemudian hari?tak takut dengan dosa kah?persoalan-persoalan inilah yang selalu berlegar kat kepala krole,namun macam ayah krole katalah,mungkin bukan rezeki krole~

dah-dah malas nak emo-emo ni~ok kita tukar mood lagi(balik jadi happy yeahhh!!!),tahun ni juga krole berjaya bergelar sebagai domo-kun owner secara rasminya(heep2 horayyyy!!!),mungkin bagi setengah blogger benda ni biasa je,tapi bagi krole yang memang dah lama meminati encik domo-kun rasa teruja sangat ngeeee~(dari zaman krole sekolah lagi minat benda ni).so bagi peminat-peminat domo-kun diluar sana,dipersilakan jeles ngeeee(jgn marah).

ok,rasanya itu saja yang krole mampu cerita tentang kenangan krole pada tahun 2010,dan azam krole untuk tahun hadapan pula adalah menjadi insan yang lebih baik dari tahun ini,berkerja dengan lebih tekun dan insyallah berjumpa dengan jodoh krole~heeee...bolehkah bro kalau azam begini.hehehe...bagi sesiapa saja yang berminat dengan kontest ni sila klik sini ye~



p/s : perghhhhh panjang juga krole buat~


17 Komen:

Anip™ said...

gud luck yer..huhu~ panjang no ko nye kenagan..

Latest Entry :
-> Blog Review Special : Aq Naim, JOm Terjah !
-> Apa Kaitannya Games Island Trible Ini Dengan Idola Kecil 3, Pelik ?

areteacar said...

muka adik krole macam abg krole lah. krole awet muda kot. hehehe..

emieysandra said...

mnarik contest ni, sape la sggup curi hnset Krole tu..xpe2, die akn dpt blsan di akhirat nnti.

gudluck krole!

titirara said...

Wah . goodluck ye :)

panjang nye karangan , siap ada gambo g tu . hehehee

krole said...

anip=hehehe tu bru sikit tu ngee~

krole said...

areteacar=huhuhu..tau xpe ngee~

krole said...

emieysandra=huhuhu~tu r wak..mula2 tnsion jgk..tp skngni da ok~wak x nak joinke??

krole said...

titirara=huhuhu...besa je tu wak ngee~

-[miracle]- said...

all the best :D

krole said...

miracle=wuahhh!!!tq wak~

Norhayati Rostam said...

Krole dah apply balik ke?

krole said...

cahayamylife=ngeee~x g wak..kalo aply pon rasenye x dpt heee~

Adam Haiqal said...

adam dah list kan senarai nama peserta..sila inform kalau nama tiada dalam senarai..:)

krole said...

adam haiqal=huhuhu ok2 tq bro~

... said...

as salam..wah
muka yang hampir serupa

:)

krole said...

...=huhuhu serupake?ngee

Adam Haiqal said...

thanx...
sila checklist nama anda dlm blog adam!
keputusan akan disiarkan within 2 days from now :)
Gudluck and thanx for joined the contest.
For those yang menang,i'll inform thru my blog ; and for those yg xmenang,its okay kann?Jangan pulak pasni xnak bertegur sape pulak ye...:)