Thursday, December 23, 2010

Upgrade Blog

mesti ramai dah perasaan kan???adakah yang perasaan???heeee...mulai hari ini krole rasmikan sidebar krole yang mempunyai background anime kesukaan krole,iaitu domo-kun heeee...cute tak???semua ini krole ucapkan jutaan terima kasih kepada blogger selipar korea yang sudi membuatkan tutorial khas untuk krole(wuahhhh!!!)bagaimana hendak meletakkan gambar background pada sidebar,thanks ye wak~so entri ni krole buat saja nak tahu feedback member-member blogger yang lain,mungkin ada komen-komen yang boleh dikongsikan dengan krole tentang gambar background kat sidebar ni,sesuai ke tak???

ok,waktu krole buat entri ni krole tengah bersiap nak pergi kerja~so minta maaf kalau ayat krole serabai.ngeeee...


p/s : yeahhhh!!!bestnyeee~


19 Komen:

emieysandra said...

wah..lawa dah sidebar ni,
tp kan krole, cube tgk bhg blog archieve tu..nmpak serabut skit dgn tulisan hitam tu, boleh menjejaskn pmndangan kesluruhan blog..~ tu pndapat emiey la ;D

chuu said...

wah krole., byknye domo-kun krole bela :P

Rafina Mimi Zairul Murni said...

text kurang clear la krole...cuba tukar text kaler putih kat sidebar tu hehe :)

krole said...

emieysandra=wuahhh tq2 wak~krole usahakan ye~

krole said...

chuu=hehehe jgn jeles ngee~

krole said...

selipar korea=wuahhh tq tok idea tu wak..krole cbe ye~

gnesop.com said...

wah, menarik bro.. :)

CiK QiQi said...

cntik nye...hehhee....tp lagi tserlah kalo latar blkg blog ni kaler plai or bukan yg garis2 rapat gini..hehhee...

sekadar bg pndgn...=)

Siti Safiyyah said...

jelas kefanatikkan anda terhadap domo-kun! hahaha

Azmi said...

memang cute la...
haha nanti nak cuba buat jgk la...

krole said...

sop=wuahhh~tq2 ngeee...

krole said...

qiqiku=wuqhhh xdak hal r wak,tq yer..akn krole usahakn...

krole said...

siti=heee,tq2vwal..ngeee

krole said...

azmi=huhuhu cuba jgn x cba~ngeee

Sasa Al-Sharif said...

err.. agaknya kena tukar bcground yg berwarna lebih pudar. sebab tulisan tak berapa clear

krole said...

sasa=wuahhh tq2...krole cbe g...yg skngni krole rase da ok bro...mmg kurang jelas ke??

Anip™ said...

laen lah blog nie..huhu

Latest Entry :
-> Pernah Korang Melihat Akuarium Sebesar ini?
-> Serius, Bila Korang Tengok Kek Ni, Korang Rasa Sayang Nak Makan !

krole said...

anip=huhuhu~tq anip

Norhayati Rostam said...

Uih, memang minat bebenor die ni rupanya.
Krole kena pas sebijik la untuk Yati.