Thursday, December 23, 2010

Award dari Matdin

"Good friends are always close to the heart",krole suka sangat dengan ayat ni~jutaan terima kasih krole ucapkan kepada blogger matdin yang sempoi kerana sudi memberikan award yang berprestij ini kepada krole(perghhhh!!!,dasyat)hehehe...blogger matdin ni merupakan diantara member-member terawal yang krole kenal didalam dunia berblogging ni,dan alhamdulillah still contact to each other sampai sekarang ni(wuahh bahasa rojaklah pula),ohya sebelum krole meneruskan entri berkenaan award ni krole nak mengucapkan terima kasih banyak-banyak kerana sudi singgah keblog krole~buat masa ni krole memang tak dapat nak BW sangat tapi jangan risau krole memang balas jejak korang semua,cuma tak tinggal jejak~jadi silent reader buat sementara waktu ni.

ok,soalan-soalan yang krole kena jawap untuk menerima award ni adalah seperti berikut :

1.Apakah nama pena yang sesuai diberikan kepada Matdin??
-matdinho hehehe~cam ronaldinho la pula..

2.Apa perubahan yang anda rasa perlu untuk blog nie??
-bagi krole blog matdin memang da best...loading pon cepat~

3.apakah komen anda tentang blog nie??
-bagi krole blog matdin ni memang berpotensi,so teruskan berblogging dan never give up~

4.then kena tag 10 orang
-ladymiza
-nadzirah
-mijie
-emieysandra
*sory ye matdin ni je yg krole le tag...yg len krole tag kat shoutmix ye...beres~


p/s : soalan tu sila ubah namanya kepada yang mengetag anda ye~

10 Komen:

emieysandra said...

thnks krole! ;)

nadzirah aqilah said...

huwaaa.. thanks krole... nanti free sya buat yea.. hari ni ada ura-ura macam bizi melampau plak.. hahahaha

krole said...

emieysandra=wuahhh tq sudi trima wak~

krole said...

nadzirah=wuahhh thanks wak sudi terima~

sukahaha said...

terima kasih krole hehe..

krole said...

matdin=wuahhh xdak hal matdin ngeee~

Mijie said...

waaa.. thanks krole tag mijie..nnti mijie bat krole..;)

krole said...

mijie=hehehe tq mijie...indu ngan mijie~ngeee~

Mijie said...

rindu kat krole gak..miahhaa..mijie dh buat krole.

Good-friends-are-always-close-to-heart

krole said...

mijie=wuahhh tq2 mijie..krole hargai sgt heee~yeahhh!!!