Sunday, December 12, 2010

Edit Photo Contest

Wuahhhh!!!hari ini krole nak join sebuah kontest yang dianjurkan oleh blogger qaseh,kontest ni memang best dimana blogger-blogger yang join hanya perlu mengedit gambar mereka,tidak kiralah gambar pemandanganka??bangunanka??orangka???semua boleh mengikut kreativiti masing-masing,krole memang dah lama nak join kontest-kontest seperti ini~at last ada juga blogger yang menganjurkan kontest edit mengedit gambar ini(thanks qaseh),so hari ini dari pagi tadi krole asyik mencari idea nak edit apa,mungkin disebabkan penyakit krole ni(selsema)~membuatkan otak krole susah untuk beroperasi seperti biasa,so lepas berblogwalking keblog member-member tadi...ting!!!tiba-tiba pula dapat idea,so jom kita layan gambar yang krole edit ni.cantik tak???

krole mengambil keputusan untuk mengedit gambar pemandangan seperti diatas..selepas diedit hasilnya adalah seperti dibawah.

krole malas nak edit lebih-lebih kang tak cantik lak,so macam mana??ok tak???

ok blogger-blogger yang ditag untuk join kontest ini adalah :
-Aleh
-Emieysandra
-Tembume
-Eiyda

bagi yang berminat denga kontest ini sila klik sini yer


p/s : wuahhhh...hidung krole tersumbat ngeee~


23 Komen:

dak eina said...

huhu cantik....gud luck krole!! :))

Mar said...

gud luck mmg cntik,.,..

cik miera said...

wow krole..cantik giler..pandai nye edit

Sasa Al-Sharif said...

canggih. ada mirip bendera jepun la bro

amira said...

oh.. ok2 tuh.. good luck ea~

♥-- emieysandra --♥ said...

thnks krole, emiey dh join cntest ni..
btw, gudluck tau!
~_^

Ikram said...

wah , lawa edit .. gudluck !

krole said...

dak eina=hehehe~tq2 wak~

krole said...

mar=hehehe tq2 ngeee~

krole said...

cik meira=heheh tq ye wak...krole hargai sgt~

krole said...

sasa=wuahhh ye ke ngeee~

krole said...

amira=hehehe tq ye~

krole said...

emieysandra=wuahhh gud luck jgk wak~

krole said...

ikram=wuahhh tq bro~hargai sgt...

najihah sahami said...

gdlak kr0le...cantekk!!!!

krole said...

mish=hehehe tq mish yeahhh!!!

ezzyra said...

cntik la...gud luck...

chittysarah said...

goodluck~~
cam iklan la gamba tu
tapi iklan ape eh..

lalala~~
*suke domo*

krole said...

egie=wuahh tq2 egie,x nak join ke???

krole said...

chittysarah=wuahhh cam iklan ke???ngeee~

p/s : krole pon suke domo ngeee

Qaseh dalia adelia said...

salam singgah tq juin n gud luck ye..btw mmg cantek

ziema cindalena said...

cantik..gud luck..

shahfri shpie said...

smart..=)