Monday, March 18, 2013

Offline Secara Rasminya

Hari ini secara rasminya aku akan offline dari dunia maya buat sementara... hihihi... mesti ada yang cuak dengan tajuk kat atas tu kan? (perasan popular). Ok... offline yang aku maksudkan ini bukannya bermaksud aku nak berhenti berblog cuma... keadaan sekarangni tak berapa mengizinkan diriku untuk berkarya di alam maya ni. Al-maklumlah baru bergelar ayah katakan hihihi... so kena utamakan yang penting dahulu... rasanya adiwira seperti superman pun tak dapat nak buat semua benda dalam satu masa kan? hah! begitulah situasiku sekarang. Kalau diikutkan hati ni... nak saja rasanya berkepit dengan laptop kesayangan ni dan update blog setiap hari tapi apakan daya... "aku bukannya superman... aku juga bisa nangis" aik? macam biasa dengan saja ayat ni kan? argh! perasaan korang saja tu hahaha!.

Betul kata blogger el... bila dah bergelar parent ni pergh! confirm tak cukup tidur... huhuhu... baby zahrah dan Mrs. krole sihat wal'afiat sekarangni tapi biasalah inikan tempoh berpantang Mrs. krole so secara rasminya semua kerja rumah aku kena buat (tolong menolong)... krole nak bagi Mrs. krole rehat sepuas-puasnya... hm... nasib baiklah ada sedikit pengalaman sewaktu bujang dulu kalau tak... pagi tadi pun baru lepas bawa Mrs. krole dan baby zahrah pergi klinik buat pemeriksaan, alhamdulillah semuanya baik-baik saja. Ohya sekarangni  krole duduk rumah mertua sebabnya Mrs. krole nak berpantang kat sana, kat sana tak ada wifi hm... ini pun antara faktor krole tak dapat nak berblog sekarangni. Tapi tak apa janji Mrs. krole dan baby zahrah happy. Oklah krole nak out dulu... insyallah bila dah ok nanti krole akan berblog semula... so sepeninggalan krole tolonglah jenguk-jenguk blog ni ya, takut bersawang pula hahaha! happy blogging semua.



p/s : OFFLINE

16 Komen:

Mieza Jhaa K said...

Terkejut jgk baca msj...ingtkan nak bersara dr berbelog dah...ye lah..utamakan anak dan isteri dulu buat masa ni...isteri tgh berpantang tu...bykkan membantu..

luqman zakaria said...

xpe2..utamakn yg penting dulu..hehe

Sop said...

selamat menjadi bapa
boleh saja bah kalau pandai urus masa
cuma x leh lah macam sebelum ini
kena curi2 la berblog nampaknya hehehe

the Izudean said...

papa sepenuh masa :D haha

btw good luck.

el said...

fhm sgt lah ngan situasi cam ni
famili 1st ok...
igt krole..time pantang2 emosi isteri lain skit..jaga perasaan dia ok..kalo boleh tulun apa yg mampu..dan layan isteri dgn baik..korbankan skit tuk isteri terchenta tu..kejap jek pas pantang ok dah kot ..igt tu
muahmuahmuahhh kat bb zahra tu

cweet pinky said...

hahahaha , happy nampak , hehehe , mesti senyum sampai ke telinga nih , hehehe , t update la gamba baby lagik ek :D

comel la ...

PeRdU cINta said...

dulukan yang mempunyai hukum pada kita terlebih dahulu..kerana di sana kita akan dipersoalkan..utamakan amanahNYA..kerana ini semua nikmat kurniaan ILAHI..

boni kacak said...

Wah.. Takpe bro.. Utamakan yang penting dulu bro.. Hehe

zahidahwahid said...

take care of mrs krole and baby zahrah yang lebih penting... tak ke mana jugak blog ni kan... hehehe

Nurul Farahizzati said...

nampak gaya, xdapat la baca entry krole.. takpe.. utamakan family dulu :D nanti update pasal baby zahrah lak :)

iAmCekbolat said...

wahhhh dpt baby dh ? whewwww . tahniah

Hazmin Hamudin said...

Tahniah ye dapat baby... :)

Shaiful Zaidi said...

salam krole...
langkah terbaik buat masa ini. utamakan yg lebih penting...

Lydia Miza said...

Selamat berpantang buat zie.. Krole jgn cuti lelama blog ni. Update sket psl baby tu tau

deqjamucuxx said...

hihi .. abah krole t update pic baby ehh :)

pentingkan yang lebih penting kerana yang penting itu lebih penting dari yang penting
*ok pening ! haha

Mijie Mamat said...

TAHNIAH abah Krole..Semoga jd ayah yg terbaik yeee..Keluarga lbih utaman..:)