Sunday, March 24, 2013

Senyuman Baby Zahrah

Hari ini Nur Zahrah dah genap berumur 12 hari hihihi... bukan 12 tahun ya... hari ini dalam sejarah baby zahrah mengukirkan sebuah senyuman buat pertama kalinya wuah! hihihi... pandai anak ayah ni... kecil-kecil dah pandai bersedekah (senyum itukan sedekah). Cuba korang tengok gambar kat atas tu... macam mana? manis tak senyuman anak krole ni? Nasib baiklah waktu tu Mrs. krole pegang handphone, cepat-cepat beliau klik butang kamera pergh! selamat dapat juga tangkap gambar baby zahrah tengah senyum tu... tahniah kepada Mrs. krole! bukan senang nak dapat gambar macam ni... so boleh kata sekarangni krole dan Mrs. krole dalam keadaan standby mode hihihi... kamera selalu on... tak boleh lepas walau satu saat pun hihihi... insyallah.

Sebenarnya waktu ni baby zahrah tengah senyum tapi... disebabkan krole kurang mahir dan peka... tak sempat nak tangkap senyuman itu uwah! (krole tak terorlah!). Hahaha! seronok sangat, Ohya esok krole kena bawa Mrs. krole dan baby zahrah ke klinik kesihatan ibu dan anak kat pekan Beaufort ni, hm... kalau tak silap nak periksa tekanan darah Mrs. krole dan pemeriksaan kesihatan baby zahrah... doakan terbaik untuk kitaorang ya. Oklah sebenarnya krole ada kerja sikit ni so tak dapat nak sembang panjang so happy blogging semua.



p/s : senyum itukan sedekah :)

24 Komen:

Mia Liana said...

alahai comelnya..... tahniah ya... senyuman itulah pengubat hati ibu bapanya...

Nurul Farahizzati said...

make me miss my niece.. huhuhu..

fyna said...

alololo...comelnya dia. geramnya!! ^_^

ASSOYFINGER67 said...

Assalam...didoakan yg terbaik buat krole dan family...comel sungguh baby zahrah..kalau dekat tentu aku gomol:))

khairul hassan said...

sorry Krole..lama x singgh ..anyway congrats dr saya

Mieza Jhaa K said...

Sweetnya Zahrah senyum.. tengah bermimpi manis tu kot..

PeRdU cINta said...

wajah suci daripada syurga..moga baby zahrah membesar dengan sebaik2nya dan menjadi penghuni syurga suatu saat nanti..kerana itu ganjaran wanita muslimah solehah..justeru itu pendampingnya adalah kedua ibu bapanya yang soleh dan solehah..dia adalah kain putih yang terlalu suci..corakkannya dengan sebaiknya..dia amanah..dia juga perjuangan..teruskan mendidik dengan istiqhomah mr dan mrs krole..

Sop said...

wah comel zahrah
dah besar nanti boleh geng dgn Auni :)
mmg sonok tgk wajah anak kan? tenang jer... :)

Seri said...

akhirnya dapat juga krole timang cahayamata...comel pulak tu...tahniah...

Shaiful Zaidi said...

alhamdulillah. ..comel baby.

puteri kasih said...

ololo comeynyer dia..kecik-kecik dah pandai senyum :)

deqjamucuxx said...

omeeiinyaaa.. omeeiiinyaaa

CiK QiQi said...

alhamdulillah....thniah3 krole...wa....tomeinyeeeeee..grm nk picit...ehehe

el said...

comey giler baq kat hang
geram tgk zahraa
ni lau tgk lama2 mau el pun nak sorg lagi hahaha

Azwar Syuhada said...

Comelnya baby korle n Mrs.!! huhuh..

Nama pon comel, Zahra.. :)

zahidahwahid said...

comelnya...

adzairdawati makdara said...

TOMEYNYERRRRRRRRRRRRRRR.....

boni kacak said...

wargh.. comelnya.... best kan ada anak ni bro? heheehe

the Izudean said...

waaa comelnya :)

cweet pinky said...

seronoknya tengok , mr krole pown macam hepi jer , hehehe ~ eyh , bukan macam tapi memang hepi :D

Mar Haini Abdul Rahim said...

comeeeeellllllnyee zahrah !! kecik2 da pndai posee yee :)

MaYa MustWany said...

tahniah ye krole..seronoknya..

krole said...

to all : terima kasih semua~ jom tepuk tangan sama2 hihihi

sabella mohamad said...

comelnyaaa . kecik2 lagi dah pandai senyum . hehe . tahniah ye :D