Tuesday, February 8, 2011

Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011!

Assalamualaikum dan selama pagi kepada semua blogger-blogger diluar sana,hehehe hari ini balik dari kerja je(kerja malam),terus buka blog member-member tengok apa cerita terbaru yang ada bertemankan nescafe secawan dengan aroma yang menusuk kalbu hehehe...last sekali tengah krole fikir topik apa yang nak diutarakan hari ini,krole terbaca komen dari blogger keen yang menyatakan beliau mengetag krole untuk join sebuah kontest "blog tercantik" yang dianjurkan oleh blogger faisal a.k.a 2dayblogger,wuahhh!!!teruja dengan kontest yang best ni,kerana hadiah yang ditawarkan memang lumayan dan syarat-syaratnya pun amatlah mudah.untuk merasmikan akan penyertaan krole dalam kontest ni,krole kena tag 3 orang member-member dan krole harap yang ditag akan join ye~

1.ellen
2.xcyber
3.erza

*bagi yang berminat nak join kontest ini,sila klik sini



p/s : jom join ramai-ramai yeahhh!!!!

22 Komen:

sarah mohamad said...

tahniah !
blog ni bagi saya sangat kemas . susun atur sidebar juga sangat menarik dengan ada nya background . thumbs up!

blog-tips-kurus said...

saya pon nak bagi 2 ibu jari kepada en.krole! :)

Rie said...

stuju!
cantik blog en krole :)

nadzirah aqilah said...

sya pun suka blog krole.. sedap mata memandang.. (^__^)

lama x jenguk dicni.. header mcm dh berubah.. kan3.. hehehe

pstt.. rindu kamu juga..

krole said...

sarah mohamad=wuahhh!!tq wak...tp rasanya krole x layak trima pujian tu ngeee~

krole said...

tips=wuahhh!!cian nnt tips xdak ibu jari ngeee~

krole said...

rie=thanks rie...tp rasanya manyak g cantek dluar sna~

krole said...

nadzirah=wuahh!!!mmg tol..header bru tu hehehe~

*wuahhh!!!malunye~

Ai Ni.. said...

hihi..mmg kemas..teruskan dalam kekemasan ya..hihi

krole said...

Ai Ni=thanks wak..krole cube sbaik mgkn~

NuSaNa NoSa 91 said...

gud luck krole~ wooo~ ramainya peminat blog krole.. kalah la keen camni.. ha3~ ^_^

krole said...

keen=huhuhuh mne de...besa je r keen~gud luck jgk yeahhh!!!

Anip said...

blog aku tak cantik pon, malas tol nak join heheheh

krole said...

anip=wuahhh!!!jgn kata g2 anip...cube dulu~

EZZAT said...

ezzatfarhan.blogspot.com

eRza farEeha said...

wahh..erza kne tag??hehe...t erza wt ye..ehhe

krole said...

ezzat=wuahhh!!!canteknye blog ezzat

krole said...

erza=wuahhh!!tq wak~

SyedGraphiX said...

wuahhhh! ade potensi utk menang nih. hehehe

bun said...

gud luck

datang nak buat spotcheck untuk undian
nak pilih 10blog tercantik

jangan malu-malu vote saye juge
no 28 kump.2
thanks

Faisal said...

Assalamualaikum...

Saya ingin memaklumkan bahawa undian Pencarian 10 blog tercantik 2011 telah bermula sehingga 10 Mac 2011..untuk maklumat lanjut sila ke:-

Undian 10 Blog Tercantik 2011 Kumpulan 2


Promosi Buat Duit : Buat Duit RM400.12 Dari HeartBeat , Cepat Join HeartBeat Sekarang. Lupakan Buffered Earning Nuffnang!

Salam Ukhwah Daripada Faisal Abdullah

Faisal said...

Assalamualaikum...

Saya ingin memaklumkan bahawa undian Pencarian 10 blog tercantik 2011 telah bermula sehingga 10 Mac 2011..untuk maklumat lanjut sila ke:-

Undian 10 Blog Tercantik 2011 Kumpulan 2


Promosi Buat Duit : Buat Duit RM400.12 Dari HeartBeat , Cepat Join HeartBeat Sekarang. Lupakan Buffered Earning Nuffnang!

Salam Ukhwah Daripada Faisal Abdullah