Saturday, February 26, 2011

Seronoknya Kalau Betul

Hehehe kali ini krole nak cerita perihal wang pula~ehem...ehem...ni bukan nak cerita pasal MLMke???cara buat duitke???atau pelaburan???ini cuma hanya luahan hati si penulis terhadap apa yang ditemuinya petang tadi ketika mencari membaca blog-blog member~korang semua biasa tak tengok laman sesawang BIZinformation ,bagi yang belum mengetahuinya dilaman ini kita boleh cek harga blog kita didalam pasaran hehehehe~korang juga boleh cek statistik traffic blog anda disini dan banyak lagilah!!!kalau nak cuba klik je nama BIZ yang krole dah linkkan diatas tu...ok berbalik pada topik kita~sekali krole cek tadi perghhh!!!memang terkejutlah!!!sekali blog krole yang buruk dan tak popular ni boleh mencecah sehingga RM80K huhuhu...ada sesiapa nak belike???krole jual ngeee~gurau je.krole tak tahulah benda ni betul ke tak atau hanya untuk main-main saja???cuma apa yang krole ingin kata disini,wuahh!!!bestnya kalau betul hehehe~

huuuu...tengok tu...dasyat betulah!!!boleh jadi jutawan krole kalau macamni ngeee~tapi krole rasa member-member lain lagi tinggi???betul tak???




p/s : lelong!!!lelong!!!


14 Komen:

.: iEyLa :. said...

huhu..kalau betul lah kan i lah orang yang paling happy...sebab u mesti nak blnje t..hehe :)

c-tea said...

wah....bestnye kalau betul..suka..suka..

strawberrycincau said...

errr...ape nih?? x paham lah...
harga ape eh?? betu2 dpt ke??? ngeh3...

Bulan said...

wah..da boleh kawin tue.ahakss

caliph shuriken said...

pakcik krole kaya, hukk...

latest en3: ~ aku, dia & vintage photo contest ~

iza said...

As salam...
Rp 57.82 juta kalau ditukar ke RM berapa ya? Skrg ni RM1=0.034Rp kan kalau tak silap...

i am S!L4H.. said...

mak aih. hrge blog bleh dpt sbijik honda. ngeee~
swift pon bole. siap ade belen lg. ehem2

padahal......~

krole said...

iEyla=heheheh..tau xpe ngeee~

krole said...

c-tea=tu r wak..ct cube r jgk~

krole said...

strawberrycincau=huhuh xdak r wak..mende ni bg gred blog kte je~ngeee

krole said...

bulan=hehehe kalo btoi ngee~

krole said...

caliph=eden kayo!!!ngeee

krole said...

iza=rasanya x bnyak kot wak~

krole said...

silah=huhuhu silah ni bat suspen r...padahal pe ek??ngee~