Wednesday, February 23, 2011

" My 1st Giveaway by Shida dan Esya "

Wuahhh!!!hari ini satu hari krole sibuk dengan kerja...adus memang letih~tapi dari pagi tadi otak krole ni asik fikir blog je,"adus macam manalah blog aku tu?" kira beginilah yang berlegar-legar difikiran krole sejak pagi tadi,apa taknya dengan entri pun tak sempat nak update,idea pun tak dak...huhuhu,tapi sekali krole balik dari kerja terus krole buka blog,wuahhh!!!ramai juga komen entri krole kali ini...mmm,i mean kat bawah tu,salah satunya adalah daripada blogger Shida Saje yang mengajak krole mengikuti anjuran give away yang pertama daripada beliau,siap ada sponser lagi tu perghhh!!!mesti hadiahnya best-best belaka~ngee...lagipun krole lama tak menang hadiah daripada member-member blogger ni,ahaks atau lebih tepat lama tak join kontest-kontest atau GA ni ngeee~kerana sibuk sangat,so krole harap penyertaan kali ini krole boleh menang ngeee~

bagi member-member yang berminat untuk join GA ni sila klik sini untuk keterangan lebih lanjut berkenaan terma dan syarat yang rasanya bagi krole amat mudah sekali.so jangan tunggu lama-lama,mari kita meriahkan GA ni bersama-sama...yeahhh!!!,sebelum itu krole kena sambung slogan yang diberikan oleh penganjur iaitu "saya suka buat blog kerana..."

dalam berblog ni krole boleh dapat banyak maklumat dan ilmu-ilmu yang rasanya krole takkan jumpa dengan hanya menonton televisyen ataupun dengan membaca buku diperpustakaan,dengan buat blog ni juga krole boleh menambah kenalan diseluruh negara~serta berkongsi cerita hidup seharian krole dan juga ilmu-ilmu yang krole ketahui ngeee~


ohya krole kena tag 5 member blogger :
-nadzirah aqilah
-bulan
-zaer
-assoyfinger
-jeman beragas




p/s : siapp!!!

8 Komen:

shida saje said...

hyep krole =)
nice lah!!

gud luck k~

nadzirah aqilah said...

owh. org 1st! hehehe.. terharu2.. nanti saya buat k.. thanks krole for tagging me.. (^__^)

iza said...

As salam..
Gud luck..

krole said...

shida=wuahh!!thanks wak..tq sudi ajak~

krole said...

nadzirah=huhuhu..msti r....ngeee~tq2

krole said...

iza=walaikumsalam...tq2 wak~ngeee

CahayaCintaIlahi said...

hehe goodluck gak krole
chaiyok2 ;))

krole said...

cahayacinta ilahi=wuahhh tq wak..krole hargai sgt..hrp2 mng ngee~