Friday, February 11, 2011

Update Kontest Bloglist Krole(2)

Assalamualaikum dan salam jumaat semua,seperti yang krole janjikan hari ini krole akan berikan senarai peserta-peserta yang telah join kontest bloglist krole ni,yeahhh!!!tapi sebelum krole berbuat sedemikian,krole dengan sedihnya ingin mengumumkan bahawa kontest ini akan ditutup secara rasminya pada jam 12 tengahari ini(uwahhh!!!),so sebarang penyertaan selepas jam 12 tengahari ini tidak akan diambil kira,wuahhh!!!tapi krole rasa kepada member-member yang berminat nak join masih sempat lagi ni yeahhh!!!(mengada),dan kepada yang dah join krole ucapkan jutaan terima kasih kepada anda semua(you all are the best),kerana sudi memeriahkan anjuran krole yang buat pertama kali ini,ok malas nak membebel panjang~disini adalah senarai(link)peserta yang dah join kontest bloglist krole,cek betul-betul tau~kalau link takdak bagitahu kat krole cepat-cepat ye ngeee~

1.http://ainrevival.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
2.http://asfzlily.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
3.http://ezzatfarhan.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
4.http://nottygirlz.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
5.http://ammboi.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
6.http://miza-zairi.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
7.http://nadzirah-aqilah.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
8.http://ieyla-princessoflife.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
9.http://najwaarifahtusiman.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
10.http://zura-merrygoround.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
11.http://yeppeogirl87.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
12.http://adushperniesemuaxleh.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
13.http://chugiecontest.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
14.http://dearlyfe.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
15.http://zaerrzone.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
16.http://hafizilmi.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krol-boleh.html
17.http://pembarisaku.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
18.http://aboutphantomkid.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
19.http://sarahdandia.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
20.http://marishaa.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
21.http://inielaiesayaie.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
22.http://tembikaisusuitubest.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh_09.html
23.http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
24.http://zuracontest.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
25.http://aq-islam.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
26.http://www.afiqbukhari.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
27.http://dierasyadiera.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
28.http://khaifaiz.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
29.http://wwwcahayacintailahi.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
30.http://blogzatieashar.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
31.http://binggopepper.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
32.http://missepafazwin.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
33.http://www.adamxis.com/2011/02/segmen-aku-nak-join-5-bloglist-blogger.html
34.http://fatimunini.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
35.http://ewunyukiko.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
36.http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
37.http://puteriketenangan.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
38.http://sayetetapsaye.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
39.http://dyreenchic.blogspot.com/2011/02/nak-join-blog-list-krole-boleh.html
40.http://blog-tips-kurus.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
41.http://amalinaali.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
42.http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
43.http://jumir-myspace.blogspot.com/2011/02/nak-joint-bloglist-krole-boleh.html
44.http://musequip91.blogspot.com/2011/02/baru-nak-mula-masuk-contest-nak.html
45.http://imanazraf.blogspot.com/2011/02/contest-nak-join-bloglist-krole-boleh.html


Wuahhhh!!!selesai juga huhuhu~kalau ada dikalangan peserta yang krole tak letak linknya harap bagitahu krole dalam kadar segera ye,mungkin krole terlepas pandang~ok.


p/s : wuahh!!!bestnyeee~!!!

45 Komen:

marish sha said...

sha nmpk sha punya kat situ.
huhu tangs krole :)

krole said...

marish sha=wuahhh!!!thats good~

marish sha said...

ty krole :)

gincu said...

thanks..
ade jugak..agak hepy ye rase dihati...
haha...jemput la ke blog saye...dialu-alukan...

nadzirah aqilah said...

yeahhh!! ada!! no 7.. top10.. hahaha.. tenkiu krole.. eh..
awal plak tutup ek.. ingatkan sampai 12 tengahmalam.. hehehe

Zura said...

ada..no 10..

ZaTiE AsHaR said...
This comment has been removed by the author.
ZaTiE AsHaR said...
This comment has been removed by the author.
i am S!L4H.. said...

ade dh dlm list..heeee

Pendekar Berkuda said...

jenguk kerol... wah.. tak tahu pulak krole ada buat contest bloglist...

DiaUmaiNiNaz said...

ala..dah terlepas rupanya aku...

umiliza989 said...

salam...sedihnya saya
xdan nak boloskan diri dalam contest nie..uhk..uhk..uhkk..

nur aisya humaira said...

alahai,tak sempat daa...huk2
1 ari tenet problm...igt bru nak join...huk2..
takde rezeki nak jdi VIP kerol...:(

xcyber said...

salam..
sedih x sempat nk join..
terus join contest lain =(

x pe la.. ade tag untuk kerol =)

krole said...

marsh syah=welkam2~

krole said...

gincu=welkam2 ngeee~wuahhh!!!smstinye~

krole said...

nadzirah=huhuh~terbaik r~utk makluman wak...tarikh tutup n masa member krole yg tetapkn so sory ngeee~

krole said...

zura=wuahhh!!bgui2

krole said...

i am silah=wuahhh lega pakcik~

krole said...

pendekar berkuda=ups..rasenye arituk kan krole da gtau pendekar~

krole said...

dia umaininaz=wuahhh!1sory ye wak..cube lagi lain kali insyallah~

krole said...

umilixs989=wuahhh!!xpe2 wak..len kali krole pnjgkn skit tmpohnye ye wak~

krole said...

nur aisya humairah=xpe2 wak..insyallah lain kali ade lagi~

krole said...

xcyber=wuahhh!!jgn cdih bro..len kali ade g...wuahhh!!tag krole ek~

AmalinaNorrezi said...

no 17.
thnks krole :D

krole said...

AmalinaNorrezi=huhuhu welkam2 wak~

Anonymous said...

buy valium from india valium dosage recommendation - is valium 10mg a lot

Anonymous said...

ambien pharmacy buy ambien next day delivery - urine drug screen results ambien

Anonymous said...

can you really buy xanax online buy alprazolam 1mg - buy brand xanax europe

Anonymous said...

buy klonopin online klonopin 5mg erowid - klonopin side effects heartburn

Anonymous said...

buy cheap valium what is valium for answers - buy valium uk online

Anonymous said...

buy ambien ambien side effects gi - buy ambien fast shipping

Anonymous said...

generic ambien online buy ambien online reviews - ambien dosage for adults

Anonymous said...

buy clonazepam klonopin 2mg tablet - 2mg klonopin erowid

Anonymous said...

xanax online prescription xanax pill yellow - xanax drug test fail

Anonymous said...

buy alprazolam online without prescription xanax yellow s 901 - xanax dosage 039

Anonymous said...

discount valium buy 10mg valium uk - buy valium from india

Anonymous said...

klonopin online pharmacy legal overdose klonopin - klonopin overdose memory loss

Anonymous said...

where can i buy ambien online ambien side effects weight gain - buy ambien no script

Anonymous said...

alprazolam buy xanax overdose much - buy alprazolam online forum

Anonymous said...

klonopin no prescription 2mg klonopin equal xanax - color 2mg klonopin

Anonymous said...

ambien sleep medication ambien zolpidem side effects - ambien 10 mg dosage

Anonymous said...

cheap ambien online what is ambien classified as - buy ambien cr 12.5

Anonymous said...

buy ambien cost of ambien cr generic - ambien costco price

Anonymous said...

discount ambien ambien mexico pharmacy - buy ambien thailand