Sunday, February 27, 2011

Weekend Yang Boring

Ahaks suka tengok danbo dan domo get along kat atas tu heee~ups terkeluar tajuk pula.Hari ini boring sangat selalunya weekend macam ni krole dan member-member selalu keluar jalan-jalan mmmm~tak kiralah pergi mana pun,dimana kaki membawa disitulah kita orang lepak hehehe~tapi minggu pergh!!!letih sangat...apa taknya letih?krole kerja malam mingguni begitu juga dengan member-member yang lain,so bila kerja malam ni...masa siang hari adalah masa untuk kita orang tidur(ala-ala drakula begitu),kerja malam ni merupakan shif yang paling kita oarng tak suka,dah memang Allah ciptakan malam untuk makhluknya berehat~cuma kita manusia ni yang selalu mengubah ketetapanNya,letih o0o0o0 kena-kena lagi waktu climax kira-kira jam 4-5AM huuuu~time tu otak memang tak boleh nak berfungsi dengan baik,kalau ada member ajak sembang mungkin hanya mendengar je,fikiran lak kat katil dan bantal yang empuk~heeee

Makanan malam dah siap!!!baju dan seterika!!!semua dah setel,tapi mental ni je macam belum sedia nak pergi kerja hehehe~mesti weekend korang semua best kan???jalan sana jalan sini~krole lak terperap kat rumah,seperti beruang yang sedang tidur~nasib ada domo temankan le juga peluk-peluk ahaks,ups terlebih sudah~



p/s : wuahh!!!tak nak!!!

16 Komen:

miss epa said...

seriusly.sy pun xtahu nak buat apa weekend ni.huu :)

.: iEyLa :. said...

huhu.same la kite...
weekend paling bosan..huhu

c-tea said...

ct kerje harinie tau..hehe..

Zalin said...

bro, menyanyi sorang2 pun leh hilangkan kebosanan..tengok movie ke..tumbuk domo n danbo tu ke..hihhi..

.:|kamaryeah|:. said...

huhu~
sekurangnya blh rehat kan~
hee~
nie dok buat asgment jer nie~
mcm xnak habes pon ade~
huhu~

Rama2Ungu said...

hohoho..siannye dia...

♥ Ana Joe ♥ said...

huhu...kembali blogging..
tau takpe..skunk ni dok mngadap internet jekkk...penin kepale,,

pu3mas89 said...

krole sama dgn mas tau.. bosan sebosan bosan nya kan?

krole said...

miss epa=huhuhu same r wak~

krole said...

iEyla=huhuhu...that rigt wak ngeee~

krole said...

c-tea=wuahh!!!same r wak..cian kte kan?ngeee~

krole said...

zalin=hhuhhuhu...jom tumbuk domo sesame zalin yeahhh!!!

krole said...

kamaryeah=hehehe~tol jgk wak heee..

krole said...

rama2ungu=huhuhu..kesianila krole ngee~

krole said...

Ana joe=wuahhh!!!lme x nmpk!!!...huhuuh tau xpe wak ngee~

krole said...

pu3mas=huhuh mmg bosan sebosan bosanya wak...ngee~