Friday, February 11, 2011

Jom Join Bloglist krole

~Ini adalah sticky post untuk entri terkini sila scroll kebawah~
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger-blogger diluar sana,petang ini sebelum krole bersiap pergi kerja krole nak beritahu kepada semua yang krole akan menambah widget dalam blog ini iaitu widget bloglist,so sebelum krole memasukkan widget tersebut krole ingin mengadakan kontest untuk mendapat tempat didalam bloglist krole,nak kata traffic blog krole ni tinggi takdaklah tinggi mana pun,tapi kira bolehlah~hah!!!berminat???(adakah yang berminat ngeeee).boleh kata ini merupakan kali pertama krole menganjurakan sebuah kontest didalam blog ini...agak gementar juga,namun atas nasihat daripada member-member blogger a.k.a penyokong tegar blog ini yang menyokong idea krole ini,membuatkan krole meneruskan juga projek ini.kepada member-member yang berminat penyertaan anda amat dialu-alukan.

syarat-syarat :
1.Sila buat entri berkenaan kontest ini dan dalam entri itu haruslah diletakkan link entri ini.
2.Entri mestilah bertajuk "Nak Join Bloglist Krole Boleh?"
3.Copy banner diatas sebagai banner rasmi kontest ini.
4.Tarikh tutup adalah pada 11/02/2011 (jumaat)
5.tag seorang member(bagi membolehkan kontest ini diketahui ramai)
6.bila dah setel semua,tinggalkan url(link) korang kat ruangan komen entri ini.

Hadiah :
1.Link korang akan dimasukkan didalam bloglist krole(kira jadi vip blog ini r heee)

so,apa tunggu lagi jom join ramai-ramai ngeeee~buatlah entri sekreatif yang boleh kerana juri untuk kontest ini adalah member serumah krole,dia akan memilih pemenang-pemenang untuk bloglist krole ni,kenapa mesti member yang buat?bagi mengelakan ada sesetegah pihak menganggap krole ni berat sebelah ok.selamat mencuba yeahhh!!!...ohya lupa pula,ada 50 tempat kosong untuk diisi~so cepat-cepat join!!!ngeee~



p/s : hrp2 ada r join~

118 Komen:

Bulan said...

ok wak.nati sy buat k.ehee

blog-tips-kurus said...

wow! org tu buat contest!! (*_*)

ain revival said...

http://ainrevival.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

eh! eh!
saye terJOIN larh..
hehe

toyolkiut said...

malu la..
x layak lg..

i am S!L4H.. said...

wahhhh pkcik krole ad kontes.....
50 tmpt ksong??alamak klo x wat cpt2 nih msti overlimit..agagagaga

asfz lily said...

ehem3..
asfz terbuat entry plak :D

http://asfzlily.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

tQ

EZZAT said...

nak2.. http://ezzatfarhan.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html
korang!! singgah sini jap!!

iza said...

Salam...
Menarik tu...
Tapi Teratak Usang dah lama letakkan url blog krole dalam bloglist dah...

caliph shuriken said...

krole..
view my blog list.. tgk msuk kategori mana, hukk...

latest en3: ~ tira miss u ~

sarah mohamad said...

nak join jugak :)
nanti ku akan hapdet kan .

NuSaNa NoSa 91 said...

walaweyhhh~ krole dh wat contest.. tahniah!! ^_^

akan keen pertimbangkan, ea?? sbb minggu ni byk keje nk kena siapkn.. blog terpaksa dia anak tiri kan skjp.. hik3~ ^_^

Heidi Shafiq said...

nak hadiah ferrari.. :P

M a W a D D a H said...

list adah xnk masukkan ker? kekeke

krole said...

bulan=akan krole tnggu ngee~

krole said...

tips=wuahhh kalo brminat join r tips ngeee~

krole said...

ain revival=wuahhh!!!kreatifnye en3 wak..suke2:)

krole said...

toyolkiut=hehehe..jgn r kate g2..contest ni trbuka kpd smua TK,kalo brminat cube r~

krole said...

silah=huhuhu..jgn lmbat2 wak~ngeee

krole said...

asfz=wuahhh!!!tq2 wak..suke2:p

krole said...

Ezzat=wuahhh tq ezzat...!!!krole hargai sgt~

krole said...

iza=wuahhh!!!tq wak..insyallah krole akn ltak sbg menghargai persahabatan wak selama ini~

krole said...

caliph=wuahhh!!krole kamen raider r ngeee~

krole said...

sarah=wuahhh tq wak..

krole said...

keen=hehehe xpe2 keen..ok2 krole oraitz je

krole said...

heidi=wuahh!!!x mampu krole..kalo keta ferari kontrol mngkn le~ngeee

krole said...

mawaddah=wuahh!!!insyallah wak~hehehe..tq ye

Mizz Farah said...

farah join :)

http://nottygirlz.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

nadzirah aqilah said...

krole!!!!!

hehehe.. let me in!! saya join.. excited bagai nie.. hahaha

http://nadzirah-aqilah.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

maseh wak....

krole said...

mizz farah=wuahhh!!tq wak..hehehe~

krole said...

nadzirah=wuahhh!!!bestnye wak join jgk yeahhh!!!tq2

ammboi.blogspot said...

ammboi nak join ni krole..
boley tak?

Nak Join Bloglist Krole Boleh?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

http://miza-zairi.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

krole said...

ammboi=wuahhh thanks sudi join yeahhh!!

krole said...

LM=wuahhhh LM pon join yeahhh!!!

.: iEyLa :. said...

hye krole...
ieyla da join..hehehe..

http://ieyla-princessoflife.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

krole said...

iEyLa=wuahhh!!!tq2 wak...krole cek skgni jgk~

cik WaWa said...

cik wawa join ye :)
http://najwaarifahtusiman.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

krole said...

cik wawa=wuahhh!!!tq wak...hargai sgt~

Pendapat Syah said...

menarik

krole said...

pendapat syah=wuahhh thanks..kalo berminat joinlah..penyertaan amat dialu2kn ngeee~

Zura said...

nak join...

http://zura-merrygoround.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist krole-boleh.html

Bulan said...

sy join krole.ehee

http://yeppeogirl87.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

nadzirah aqilah said...

wah.. sambutan hangat nie krole.. goreng pisang panas!! hehehe..

errr... SB dah xde.. sya xtau nak bebel katne.. jd tepek meyemak kat cni la ek.. hehehe

A N A K - A N A K K U said...

hehehe join gaklah....nie url nyer
http://adushperniesemuaxleh.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

chugie said...

join!!

http://chugiecontest.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

❤zulaikha.afifah❤ said...

ika nak join jugak lah =)

http://dearlyfe.blogspot.com/

eRza farEeha said...

da siap..hehe

http://zaerrzone.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

mr_right said...

mr right join!
mai ke belog mr right:)

http://hafizilmi.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krol-boleh.html

AmalinaNorrezi said...

lala, join jugaklah, tu,tu ika tag lala, :)

http://pembarisaku.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

the phantom kid said...

http://aboutphantomkid.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

nak join!!huh

sarah mohamad said...

dah join krole .

sila terjah : http://sarahdandia.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

i am S!L4H.. said...

uncle kroleeee....ad lg seat ksong x?agagagaga
http://tembikaisusuitubest.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

anamizu said...

ala dah penuh ke krole T__T

cik ana join jugak T__T

http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

aq islam said...

atoo dah join dah...
http://aq-islam.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

sha rosemary said...

hi hi :)
sha dah join, huuhu

http://marishaa.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

Zur@ZaRi said...

dtg menjoinkan diri..

http://zuracontest.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

cik kite said...

http://inielaiesayaie.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

krole sempat ag x?? hehe... join jela ekk...

Afiq Bukhari said...

hai krole,afiq join k :D

http://www.afiqbukhari.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

Amalina Ali said...

Krole, Nana join taw.

http://amalinaali.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

diera_syadiera said...

sy join nie link sy http://dierasyadiera.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

gilastats said...

Hi. Aku newbies blogging nie, xpaham sgt contest2 ni mcm mana. So aku jd pemerhati la dulu... SLow2

khaifaiz said...

aku join gak.. boleh kn.

http://khaifaiz.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

CahayaCintaIlahi said...

hai saya join


http://wwwcahayacintailahi.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

nt ushar ekh tq ;0

ZaTiE AsHaR said...

http://blogzatieashar.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

sy join jgk..=)

fifie said...

fifie join you.. :)

http://binggopepper.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

miss epa said...

nak join!

http://missepafazwin.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

:)

►AdamXis◄ said...

Assalam...nak join jugak...nak join nak join....aci tak klo buat entry macam nie....

http://www.adamxis.com/2011/02/segmen-aku-nak-join-5-bloglist-blogger.html

Fatihah Munini فتيحة said...

http://fatimunini.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html


yeheeeee ....tuan tanah . saye datang nak mintak kopi secawan . grrrrrr :)

cik ewun said...

salam krole kiko join u :)

http://ewunyukiko.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

skooz-san said...

terase ingin mencuba. tp, malumalu hahahahha !

gincu said...

hai encik krole..sy sudah buat entry untuk bloglist krole...

pagi2 la tinjau k..
http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

Ejoy said...

polow jerk bro ...x sempat dah rasanyer nak join sok dah jumaat....huwaaa....

Puteri Ketenangan^^ said...

join sebelum terlambat :)

http://puteriketenangan.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

strawberrycincau said...

saye join!!

http://sayetetapsaye.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

Diyanah J. said...

hello En. Krole. sila view ini. http://dyreenchic.blogspot.com/2011/02/nak-join-blog-list-krole-boleh.html

dengan ini, saya me-nge-join blog list anda ye ;)

blog-tips-kurus said...

encik K, saye nak hntr ni...:-)

http://blog-tips-kurus.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

E-ra paSha said...

alaaaa da l byh 50 laaa..tp e-ra nk join!! bole x?? da cmngt wt entry nyh tok join..err hpe bole d trime lg..=(


http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

Jumir said...

Joint sekaki....

http://jumir-myspace.blogspot.com/2011/02/nak-joint-bloglist-krole-boleh.html

Muhammad Mustaqim Razali said...

http://musequip91.blogspot.com/2011/02/baru-nak-mula-masuk-contest-nak.html

iManAzRaf said...

nak join2...!! smpt lagi kan?
hee....
tngok tau.. t

http://imanazraf.blogspot.com/2011/02/contest-nak-join-bloglist-krole-boleh.html

SYAFIQ TENGKU said...

:)

yana aziz said...

please read this.yeahh im know im late.LOL.

http://apelagikauyanana.blogspot.com/2011/02/nak-join-blogist-krole-boleh.html

nini rahman said...
This comment has been removed by the author.
farasakura said...

fara join ☺ fuhh nasib sempat ...yeahh

http://miszfarasakura.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

nini rahman said...
This comment has been removed by the author.
nini rahman said...

do visit mine yeah? thank you :)

http://azniabrahman.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

Eyka said...

krole: eyka nk join!! huhuu..tapi da abis trikh luput!! huhuhuhu...T.T

Anishaway said...

OMG ! anish dah terlambat, ingat nak buat special entry tuk krole tp anish terlambattt. huhu. :(
myb next time pape GA krole anish pasti join ! all the best krole ! ;)

Dawa said...

siap, krole!

hrp2 ER akan masuk dlm bloglist Krole nnt :)

http://ekspresiruang.blogspot.com/2011/02/nak-join-bloglist-krole-boleh.html#axzz1DfGC2HdY

Hamim said...

saya terlepas la... nangis...

Anonymous said...

buy klonopin online klonopin side effects bleeding - 2mg klonopin compared 2mg xanax

Anonymous said...

zolpidem online ambien side effects permanent - ambien generic price walgreens

Anonymous said...

cheapest xanax online doctor prescription xanax - xanax xr overdose symptoms

Anonymous said...

discount valium what do valium pills look like - where can i get valium online

Anonymous said...

buy valium diazepam valium 10 drug - 5 mg of valium

Anonymous said...

klonopin for anxiety klonopin green mg - long does 2mg klonopin take kick

Anonymous said...

is it illegal to buy xanax online xanax online generic - how to buy xanax bars

Anonymous said...

cheap ambien online generic ambien strengths - ambien side effects rebound insomnia

Anonymous said...

clonazepam online klonopin side effects insomnia - generic klonopin drug

Anonymous said...

buy ambien ambien withdrawal restless legs - order ambien online overnight

Anonymous said...

valium online reliable valium online - buy valium online in uk

Anonymous said...

buy xanax online legally xanax vs percocet - xanax 90

Anonymous said...

buy valium online legally what does a valium pill do - benzodiacepinas diazepam valium

Anonymous said...

klonopin antidepressant buy klonopin mastercard - who makes generic klonopin

Anonymous said...

buy xanax online xanax buy online mastercard - how many 2mg xanax to overdose

Anonymous said...

purchase klonopin klonopin ld50 - klonopin max dose

Anonymous said...

buy generic valium no prescription effects of valium erowid - buy valium online australia

Anonymous said...

generic xanax xanax overdose amount - normal daily dosage xanax

Anonymous said...

ambien for sale no prescription price for generic ambien - price of ambien 10 mg

Anonymous said...

valium online purchase valium australia - valium online paypal

Anonymous said...

generic klonopin online klonopin for migraines - klonopin high liver enzymes

Anonymous said...

order xanax no prescription xanax side effects on the brain - xanax 0.25mg

Anonymous said...

valium no prescription legal to buy valium online - beat valium drug test

Anonymous said...

where can i buy ambien online ambien withdrawal message boards - ambien urine drug screen

Anonymous said...

clonazepam mg klonopin 2mg half life - 2mg klonopin]

Anonymous said...

buy ambien no prescription ambien cr classification - picture of ambien 10mg

Anonymous said...

ambien medication zolpidem tartrate generic ambien - generic ambien 10mg cost

Anonymous said...

ambien for sale ambien 10 mg pregnant - does ambien 10mg look like