Tuesday, August 10, 2010

Terima Kasih Xangonila

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2...sebelum krole memulakan entri ini krole ingin mengucapkan selamat menyambut bulan ramadhan yang bakal tiba kepada semua blogger2...insyallah pada hari rabu ni(esokla,yeahhhh!!!),okai disini krole ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada bro zaer iaitu owner kepada blog xangonila(tetibe jew),hehehe,bukan apa...setelah krole cek diakaun nuffnang,krole dapati zaer merupakan pelawat tertinggi blog krole pada minggu lalu...beliau berjaya meraih kemenangan tersebut dengan punggutan markah sebanyak 62 hits diblog krole hehehehe(cam prtandingn laks,ngeeee).


ini merupakan bukti kemenangan beliau diblog krole hehehe,beliau berjaya mengalahkan peserta2 lain dengan jurang hits yang tinggi,tahniah krole ucapkan dan krole hadiahkan entri ni khas untuk bro zaer...dan para peserta yang lain pun krole ucapkan ribuan terima kasih kerana sudi singgah blog krole yang tak seberapa ni tanpa rasa jemu pon,tanpa korank sapalah krole...heee...(ayat AF tu),ohya bro zaer ada buat kontest baru2 ni iaitu "contest bear games",jom ramai2 kita join heeeee...nak join senang jew cuma klik sini.


p/s : u all r the best!!!!yeahhhh!!!

22 Komen:

belalang hijau said...

perh dasat...
smpi 62 kali singgah...adiidct ngan krolezone nih...huhuhu

xangonila!! said...

Sape kah gerangan jejaka ni erk???hahahaha..Wahhh!!!zaer ke???hehe.. Tq krole,zaer xtahu pulak boleh tinggi camni,zaer just datang singgah n balas kunjungan bro..tapi ade jugak bace2 entry,maybe pasal naruto 2 kot..hahah..2 je..alhamdulillah syukur!!Thanks!!

Wanzie said...

wah mantap krole traffic meningkat... nice...

p/s : Setahun sudah berlalu.... ramadan al-mubarak akhirnya kembali jua.... sempena kedatangan bulan yang mulia ini... saya mengucapkan selamat menjalani ibadah puasa.. :)

RedBoy said...

wahh... nampaknya daku masih blom mendapat kedudukan di blog krole.. huhu.. tahniah buat zaer..

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK BUAT KROLE & FAMILY DARI REDBOY SEKELUARGA...

Tomato Gurl's Life said...

wow zaer...memang mengganas...bahaye mamat nih..haha..

krole said...

belalang=2 r..beknye zaer heee...

krole said...

xangonila=yeahhhh tq2x zaer..krole syg zaer heeee...

krole said...

wanzi=tq2x wanzi...krole hargai sgt..selamat menyambut bulan ramdhan jgk heee...

krole said...

redboy=hehehe..xper2,krole ucapkn ribuan trima kasih jgk kpd redboy kerna sudi snggah blog krole...

krole said...

tomato=hahaha,tu r...dasyat zaer ni ngeee...

xangonila!! said...

Tq semua!! zaer akan buat yang terbaik tok korang semua n mantap kan industri blogspot ni k.hehe.salam ikhlas dari zaer.zas~~

pu3mas89 said...

perghh zaer.. king terjah la nie ek? caya la..

krole said...

xangonila=pergh!!!!tq2x bro zaer...

krole said...

pu3mas89=tau xper hehehhe...

dunspeak♥ said...

puyooo 62 hits tuhh..hhihi tahniah kat zaer ;)

Khairul Azmi said...

krole...pose tak hari ni???
haha...selamat berpuasa yeh!!!

Miss R said...

slm ziarah..
slmt menunaikn ibadah puase.. :)

krole said...

dunspeak=heheheh tahniah tok zaer...

krole said...

khairul azmi=hahahah pose r...ngeee...

krole said...

miss r=salam perkenalan....

Yuni Aisyah said...

hehe...semangat la zaer..!!=)

krole said...

yuni=heheheh..tu r ngeee...