Saturday, August 14, 2010

Follower Ke-800

Assalamualaikum dan salam ramadhan kepada semua blogger2x...alhamdulillah hari ini merupakan hari ke-4 kita menunaikan ibadah puasa didalam bulan ramadhan ini,hehehe...tak sangka sekarangni blog krole mempunyai follower lebih dari 800 orang blogger,terima kasih krole ucapkan kepada semua kerana sudi follow blog krole yang tak seberapa ni dan tak jemu untuk singgah disini dan entri ni krole tujukan khas untuk blogger ejum iaitu follower ke-800 kroleZONE(yeahhh!!!),mesti ramai yang sudah kenal dengan blogger ni kan???

ejum merupakan salah seorang blogger yang krole respek didalam dunia berbloggingni,dari segi karya hingga ke UV harian beliau semua best je krole tengok,hehehe...apa taknya kadar UV harian beliau adalah 700-1000 sehari(hui..dasyat2x),wuahhh!!!bilalah krole boleh dapat camtu yer heeee...kalau korank nak tips2 atau pertanyaan pasal nuffnang krole rasa beliau merupakan orang yang tepat tempat korank bertanye.


p/s : thanks semua...luv u all...

14 Komen:

amirasyraf said...

FBI pun respect jugak blogger sorang ni...wow..boleh kira sedap lar jugak baca blog dia!

krole said...

amirasyraf=hehehehe...tu r...mmg bes karya2 beliau...

ejum said...

juta2 terima kasih buat krole..anda pon ape kurangnya :)

ejum masih baru lagi..so masih banyak nak belajar lagi..so kte lar kte sama2 blaja n bjaya sama2 nanti ehhe..

peace :)

NuSaNa NoSa 91 said...

xkenal beliau.. tp tetibe rs nk kenal pas krole promote.. ^_^

krole said...

ejum=hehehe...okai2x ejum...tp ejum lagi best ngeee...

krole said...

nusana=wuahhh kalo camtu apa lagi...jom terjah...

encHIx laNDax said...

wah~~jejak 800 aek??steady la krole~~hehe..x lama lagi kau jadi macam ariffshah la..heheh

RedBoy said...

ejum memang aku jadikannya idola ku.. dia memang hebat.. rasa nak berguru dgn dia lah.. huhu

krole said...

landax=hehehehe tq2x bro...eh??sapa tu???ade link dia ker???

krole said...

redboy=hehehe...same r redboyku..:)

Hamzah Ian said...

wow.. dah 800 .. tahniah..

krole said...

hamzah=tq2x bro heee...

Tomato Gurl's Life said...

tahniah krole!!follower da 800...
ganasnye ejum tu uv smpi 700-1000...
interested nak jenguk jgkk...

krole said...

cik tom = hehehe...dia bes wak...jom terjah beliau hehehe..