Tuesday, August 17, 2010

Contest Happy Moment

Assalamualaikum dan salam ramadhan kepada semua blogger2...agaknya dah lama krole tak join kontest2 yang diadakan didalam dunia blogging ni,alhamdulillah hari ini krole ditag oleh member baik krole iaitu wanzi untuk mengikuti kontest happy moment yang dianjurkan oleh blogger ayuni,kontest ini dianjurakan bertujuan untuk memperkenalakan blog beliau yang masih baru lagi didalam dunia bloggingni kepada semua,so jom ramai2 kita serbu hehehe...

gambar ini diambil pada 7 tahun yang lalu(hehehe muke budak smua),waktu ni krole dan mamber2x mengadakan camping perpisahan(form 5)dipantai tempurung,kuala penyu,sabah selama 3 hari 2 malam...wuahh lama tak jumpa dorangni!!!boleh kata ini merupakan kali terakhir krole berjumpa dengan dorangni,maklumlah semua dah berkerja dan merantau dimuka bumi ini...dan boleh kata majoriti yang ada digambar tu dah mendirikan rumah tangga,kecuali krole(uwahhhh!!!),sayang sangat kat dorangni...so pesan krole hargailah saat2 bersama rakan2 anda,kerana apabila kita meningkat dewasa dan memasuki alam kerjaya semua itu akan menjadi kenangan yang indah~(adusss sdih lak,indu sgt)

-okai krole kena tag 2 orang : ZAER &CikTom
-untuk terma dan syarat2 kontest ini sila klik sini

p/s : krole rase ade mmber2 blogger len yg tag kontest ni kat krole..sory yer,bru2x ni krole format laptop so smua data ilang...harap korank maafkan krole yer...

9 Komen:

M a W a D D a H said...

cutenye krole masa tu..:) main tongkat2 dagu lagi ha...

miszTERRA_SF_ said...

waaaa.. cam bez jep contest neh
all da bez yea :)

t join contest sy lak eh, tq

aSmiDar said...

waaa..bes..nk join gak..

krole said...

adah=hehehe sbnaqnye krole cakit gigi waktu bgambaq tu ngeee...

krole said...

miszTERRA=oraitz2x...gtau jew ngeee

krole said...

asmidar=hahahaha...jom2x...

cik panadol said...

perh..tak tahan tgk gaya krole...ade bakat jd model tu...ni kalo fahrin ahmad tgk ni, mau nangis lagi sekali dia ni...

krole said...

cik panadol=heheheh...yer ker wak...ngeee tq2x...

mel said...

wahhhh...gmbr ni mmg ceria n hepi tambah2 lg dlm gmbr tu sy ader sbg penyeri hikhikhik