Monday, August 2, 2010

Pencabar Moymoy Palaboy

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2...moymoy palaboy merupakan gandingan 2 adik beradik yang berasal dari filipina iaitu roadfill(adik) dan moymoy(abang),mereka popular dengan video2 lucu mereka dilaman youtube dengan meniru pelbagai lagu dan mengadaptasikannya ke versi mereka sendiri.kalau korank belum kenal lagi moymoypalaboy ni korank boleh kunjungi video2 mereka dengan mengelik disini-memang berbaloi-


namun sekarangni mereka ada pencabar yang datangnya dari indonesia dan dikenali sebagai sinta dan jojo,krole dah tengok video mereka yang berjudul keong racun..bagi krole video mereka biasa je berbanding moymoy palaboy namun hits terkini video mereka di youtube telah mencecah 2juta+++...wuahhh dahsyat juga dorank ni...apa2pun keep the good work...kalau korank nak tengok video mereka sila klik sini-memang berbaloi-

p/s : krole pon nak bat ler...heeee...

13 Komen:

xangonila!! said...

uishh!! 2 juta dah...tapi xpernah dengar pown pasal ni??lame dah ke krole??

Nur Erma Suzieaty said...

da tgk da video dorg lawak gile!

krole said...

xangonila=around...sbulan kot...bru g ni...

krole said...

nur ema=hahahaha...cute g tu...ngeee..

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

put tetap suke moymoy palaboy..muke diorg sgt2 lucu..hahahaha~

krole said...

cik putput=ahahahah...same r wak...

cik panadol said...

moymoy palaboy still the best

krole said...

panadol=yes...krole stuju...

eyl said...

lawak seyh duorang laki tu. adehh

krole said...

eyl=hahahah..mmg pon...

Tomato Gurl's Life said...

xpenah tengok lagi..bes ke??

krole said...

tomato=wuahhh mmg bes wak...heee...

Anonymous said...

Thanks for some quality points there. I am kind of new to online , so I printed this off to put in my file, any better way to go about keeping track of it then printing?