Saturday, February 5, 2011

Shoutmix + Cbox = Delete

Assalamualaikum dan salam sejahtera krole ucapkan kepada semua member-member blogger terutamanya kepada "krolefans"blog ini.hari ini krole ingin mengumumkan bahawa shoutmix dan cbox didalam blog ini akan dibuang atas perkara-perkara yang tidak dapat dielakan oleh krole~tapi ini bukan bermaksud krole akan stop dalam berbloging,insyallah krole akan berblogwalking seperti biasa dan membaca karya-karya daripada member-member semua.dan krole akan cuba membuat entri-entri yang berkualiti untuk tatapan kita bersama,dan tak lupa juga krole ingin memohon maaf kepada blogger *****(cencored),krole sedar krole siapa~dan krole doakan moga anda semua akan terus maju kehadapan,namun pesan krole disini bersainglah secara sihat dan jauhilah daripada hasad dengki sesama kita,insyallah kejayaan akan menanti dihadapan.

bagi member-member semua yang merupakan pembaca tetap diblog ini,harap korang semua paham akan tindakan krole ini.cuma disini krole harap anda semua paham dengan situasi krole~bagi mengelakkan sesetengah pihak menyalahkan krole,krole terpaksa buat begini,tapi jangan risau ye~krole takkan lupakan korang semua,blog korang akan sentiasa krole terjah dari masa ke semasa,janganlah hanya kerana krole berbuat begini ikatan persahabatan kita terus terputus,so akhir kata dari krole "majulah blogger untuk negara".



p/s : luv u all~

39 Komen:

chuu said...

pasni komen je tros r, xde shoutmix lagi hihi.,
maju la blogger utk negara :DD

krole said...

chuu=thanks chuu sal phm...cyg chu~

syufaa said...

hoho..majulah komen utk blog! hihi

farysa said...

farysa pn nk buang shoutmix tp xbrani
hahaha
agak2 ada effect x kalau buang?

Pendekar Berkuda said...

haha...setuju...
majulah komen untuk blog...
kih kih kih...

sembang said...

knp nie..??
tibe2 jer or SK yg ketinggalan..
10 hari balik kg,x ada internet,mcm3 berlaku dunia blogging nie..

.:|kamaryeah|:. said...

salam~
xpe krole~
sy akn tetap sokong krole ape cara skali pn~

NuSaNa NoSa 91 said...

xpe krole.. bautlah keputusan yg terbaik.. keen pon dh lama buang tmpt2 chat ni.. ^_^

krole said...

syufa=thanks wak~

krole said...

farsya=huhuhu rasanya bnyak effect wak~trutama dlm traffic blog..tp xpe kalo tu yg wak rasa terbek..truskn je..insyallah smuanya ok~

krole said...

pendekar=huhuhu thanks pendekar~wuahhh!!krole de usha blog pendekar...entri panas nmpk:)

krole said...

sembang=xdak pa pe r SK...besa r dlm dunia bloging ni...ade yg suke ade yg x suke...kene trima je..

nusha said...

hhheheh,xper3..kt leh tros komen je kan???

krole said...

kamaryeah=thanks wak...terharu krole,krole pon akn sntiasa suport wak walo apa jua..yeahhh!!!

krole said...

keen=thanks keen...semangat krole ble keen kate g2...tq~

krole said...

nusha=ye wak thanks...lme x nmpk wak?hrp dlm keadaan chat2 slalu ye~

NuSaNa NoSa 91 said...

pasni duk beramah mesra kt tmpt komen plak.. ha3~ btw, keen perasan sesuatu tau.. dh ramai blogger yg buang shoutmix @ chatbox.. cam dh jd musim org buang tmpt chat.. ntah taufan tsunami pe yg dtg.. he3~ ^_^

krole said...

keen=wuahhh!!!ye ke keen???x tau lak krole~

SYAFIQ TENGKU said...

idup komen2..yeahh..hehe

toyolkiut said...

TK pun nk buat cmni jg nnti..
tunggu..

~Princess Tieyka~ said...

Blogwalking..Blogwalking..Haha...Rase lawak je camni

Rama2Ungu said...

laaa....tak besh la..tapi takpe la...kite ttp akan dtg sini..heheh

caliph shuriken said...

oic, dh delete semua tu..
apa2 pun, arigatou krole tlg tutorial add comment tu, tggu masa yg sesuai utk wt jaa ^^

latest en3: ~ tolong ingatkan aku ~

Ms Nury said...

Salam krole,
Terima kasih kerana masih singgah blog Ms Nury.. Nury dah tukar blog baru, kalau krole free singgah la ye ;)

InysaAllah, Nury akan singgah walaupun blog krole takde s.mix atau c.box lagi...

Ms Nury said...

Blog baru Nury :

http://mrsnury.blogspot.com/

krole said...

syafiq=ngeee tq bro~

krole said...

toyolkiut=wuahhh!!!akan dtnggu~

krole said...

priencess=hehehe...akn dbls jejak ngeee~

krole said...

rama2ungu=thanks wak~

krole said...

caliph=wuahhh!!!cuba jgn x cuba,kalo ade pa pe buzz krole je~

krole said...

MsNury=wuahhh!!!alright...krole xkn lpe mmber2 smua~

-[miracle]- said...

wohhooo~
lepas ni, kene komen je lah. hikss~
eika dah susah nak wink wink ag.
krole jgn lupe terbang terbang tao :D

krole said...

miracle=huhuu krole xkn lpekn smua mmber2 stia blog ni wak ngeee~

eikieyn said...

huhu baru 2 hari tak visit. skali tgk da close shoutbox. takpe2..pasni kin dtg trus drop comment jer. ;) hihi :P

currentlife2u said...

syabas..go on..

fara feroza said...

xpe ke tutup shoutbox ek.>?? tak sure nak wat ke tak..*blogger baru..

betul2 facebook tak boleh bukak ni

Lagenda said...

ERkk?? tak der shoutmix dah??? Hui...betul2 dah pikir abis dah ni krole..dah x leh la kita sama2 nak merempit nanti

Huaaa..apapun, moga krole terus maju dan bahagia dgn apapun keputusan yg krole dah amik

Mijie said...

majulah blogger utk negara ataupun majulah negara utk blogger..hehe

ala krole knp dlete sbox ekk..xnk bgtau ek..

apa2 pun mijie harap terus success dlm blogging yer..;)

*harap persahabatan x kn putus ye..

matdin said...

patut x jumpa cari hehe..