Monday, February 28, 2011

Selamat Tinggal Februari

Cuba tengok kalendar korang yang melekat kat dinding tu??? apa yang korang nampak??? ya!!!betul!!!hari ini merupakan hari terakhir didalam bulan februari ni,huhuhu rasa macam sekejap je kan masa sekarangni??? pejam celik..pejam celik..tup-tup dah hujung bulan dah~banyak kenangan yang krole dapat dari bulan februari ini,yang manis,pahit,tawar,dan banyak perisa lagilah ngeee~tibalah masa untuk kita membuka chapter yang baru dalam hidup kita ni...apa yang terjadi kepada kita pada bulan ni yang rasanya ramai yang kena???jadikanlah ia satu pengalaman yang boleh membimbing kita dimasa hadapan kelak.Buang yang keruh ambillah yang jernih hanya itu sahaja yang mampu krole pesankan kepada member-member semua,janganlah asyik mencari kesalahan seseorang itu hinggakan tidak nampak akan kebaikkannya~huishhh...sory pagi-pagi dah berfalsafah ngeee~sekali-sekala tak pa kan???

Rasanya banyak target krole yang belum tercapai lagi pada bulan ni,dan insyallah krole akan usaha lagi dibulan hadapan bagi mencapai apa yang krole ingini,Bagaimana pula dengan kenangan korang pada bulan ni???krole harap yang terbaiklah ye~



p/s : tata februari....and hello mac~

28 Komen:

c-tea said...

tu lah...pantas betul masa berlalu...xsedar kan....ct kemalasan untuk pergi kerja hari nie....uhhhhhh

CahayaCintaIlahi said...

selamat tinggal februari
selamat datang mac..
hehe cahaya ngah target untuk bulan mac ni krole harap2 menjadik amin

Rama2Ungu said...

pheww..cepatnya masa berlalu...tak sedar plak kekadang..mcm semalam je baru awal bulan kan...

Eyka said...

betul2..sekejap je bulan feb~ huhu..:( lame da tak dtg cni sejk krole buang shoutbox..dah tak besh da..xleh chat dgn krole pasl domo..huu..T.T

Zalin said...

cepat masa berlalu. Ape2 pun, semoga ko success bro..

A N A K - A N A K K U said...

huhuhu mase sentiasa mencemburui kita, tp kiter jer y selalu leka...

A N A K - A N A K K U said...

huhuhu mase sentiasa mencemburui kita, tp kiter jer y selalu leka...

.:|kamaryeah|:. said...

tag utk krole di pengakhiran februari~

ammboi.blogspot said...

mm..kjp jer kan.. tup tap tup tap dah beralih 1 ke 1 bln.. si adli pun dah 5 bulan.. cepatnya.. mungkin jap jer dia besar, belajar tggi2, kawin...pastu...? ammboi ada CUCUUUUU...!!

p/s : jap je makin tua...hehe

nadzirah aqilah said...

macam x pervaya kan.. cepat betol masa berlalu.. semoga kehadiran mac dan bulan akan datang dapat memberikan yang terbaik untuk kita semua..

selamat tinggal februari 2011 dan selamat datang Mac 2011..

tia said...

tiba tiba da bulan 3. mcm keeejap sgt!



krole! jom join Blogger Idol! ;)

cik panadol said...

babai february....welcome march!
wah rase mcm bru je mgu lepas celebrate new year! haha

krole said...

c-tea=wuahhh!!!kene smngat wak!!!

krole said...

Cci=wuahhh!!!krole doakn yg terbaik tok wak~

krole said...

rama2ungu=huhuhu tau xpe wak...same r ngee~kjap je krole rse~

krole said...

eyka=krole pasan jgk..tp...hehehe...xpe2 krole doakn kejayaan wak ye~

krole said...

zzalin=thanks zalin..krole hargai sgt~

krole said...

ank-anku=btul!!!!mse jelez ngan kte..so jgn buang mse...hargailah ia~

krole said...

ammboi=wuahh!!!mesti ceria idup ammboi kan?ngeee~bestnye!!!

krole said...

kamaryeah=wuahhh!!!pe tu wak???

krole said...

tia=yes...krole mmg ada plan nak join..but krole x reti men instrument music..so...x tau g wak~

krole said...

cik panadol=ahaks...rindunye ngan wak..rase cam bru smalam kte kenal ngeee~

krole said...

nadzirah=wuahhh btui2...ngeee~

krole said...

aikk!!!sapa g komen yg krole x bls ni???

.:|kamaryeah|:. said...

selamat menjalani bln mac~
semoga lbh baik dr bulan feb~

krole said...

kamaryeah=begitu juga ngan wak ngeee~thanks sudi bce...

caliph shuriken said...

dasat.. kuar sayap tu, hukk...

latest en3: ~ the law of attraction ~

krole said...

caliph...tu msti tak llpe pnye ngeee~