Thursday, February 10, 2011

Prestasi Yang Mantap

Wuahhhhh!!!memang mantaplah prestasi kontest bloglist krole hehehe~terima kasih krole ucapkan kepada yang dah join dan kepada yang belum join penyertaan anda amat dialu-alukan kerana tarikh tutup kontest ini adalah pada 11 FEB 2011,hah~!ada 1 hari lagi tu so jangan tunggu lama-lama,nanti terlepas peluang pula untuk menjadi VIP dalam blog krole ni,disini krole akan bercerita sedikit mengenai kelebihan menjadi VIP dalam blog krolezone ni~sekiranya krole ada membuat kontest atau apa-apa saja anjuran dimasa akan datang VIP dalam blog ni akan diutamakan terlebih dahulu~diutamakan dari segi bagaimana tu krole tak bolehlah nak cerita buat masa sekarangni,cuma apa yang krole nak beritahu kat sini,VIP akan sentiasa mendapat kelebihan didalam blog ni yeahhh!!!ohya petang ini krole akan update nama-nama peserta yang dah join kontest krole,so nantikan ye~

dan terima kasih kepada member-member blogger yang masih lagi sudi menjenguk teratak krole yang tak seberapa ni,korang sentiasa dihati krole(heeee).ok,done...krole nak BW jenguk member-member dulu...salam~

*kalau nak join kontest bloglist krole sila klik sini

p/s : wuahhh!!!jom r join ramai2...

14 Komen:

nadzirah aqilah said...

krole memang mantap la....

always my sifu... ngeeeee...

sarah mohamad said...

cepat hapdettt ! nak tnegok me ada ke tak dalam bloglist krole tuu :) hihi

krole said...

nadzirah=huhuhu x layak krole dpt gelaran tu wak ngeee...jnji hepy yeahhh!!!

krole said...

sarah mohamad=huhuhu frp bersabar ye wak ngee~

d_tieah said...

Best2..
Tapi line lembap lah kalo nak buat new post lagi..
Ounyalah lama nak loading page..
Huhuhu..
Takpelah..

Latest entry : 6 Masalah Cinta Terhangat

blog-tips-kurus said...

sungguh kiyut pix honey bee itu.
*sempat join lg kan? btw, mane ur SB? deleted?!

http://blog-tips-kurus.blogspot.com/2011/02/r3-satria-neo-iwi.html

ammboi.blogspot said...

mantap bro...
teruskan usaha...
tp kalo boleh adakan balik sbox krole..
sng nak jejalan..hehehe
pepepon tq krole...

krole said...

d_tieah=huhuhu xpe2...sok msih smpt ngeee~

krole said...

tips=huhuhu smpt g ngeee~

krole said...

ammboi=thanks bro..krole cube sabaik mngkn~

toyolkiut said...

agaknya dh tiba masa utk TK tebalkan muka join.. cam best je andai terpilih jadi VIP list..
esok last kan..
sempat ke idak ni..

caliph shuriken said...

kamen rider ni mmg mantap pun, hikk...

latest en3: ~ tira miss u ~

krole said...

toyolkiut=huhuhu smpt g ngeee~

krole said...

caliph shuriken=heheheh mantapssss~