Friday, February 11, 2011

Follower Ke-1700

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger-blogger diluar sana,alhamdulillah selesai sudah anjuran bloglist krole~kepada yang lewat submit link,maafkan krole,penyertaan anda tidak akan diambil kira~bukan apa kalau ikutkan krole...krole nak sangat masukkan link korang,tapi nanti apa pula kata member-member yang lain~betulkan?so,sekali lagi krole minta maaf,dan satu lagi tarikh dan waktu tutup kontest ini bukan krole yang tentukan,semua adalah dari keputusan member serumah krole merangkap juri rasmi dalam anjuran bloglist ini~ok-ok...berbalik kepada topik kita pada petang ini,krolezone fans bertambah lagi~sekarangni dah mencecah 1700 orang blogger,perghhh!!!terharu krole,nak tahu siapa krolezone fans yang ke 1700 tu?

yahhhh!!!inilah dia blogger tersebut~mesti ramai dah kenal blogger ni kan???aha!!!betul,beliauni merupakan empunya kepada blog "Nothing,Something,Everything"...kalau nak berkenalan dengan beliau klik je pada banner diatas ye~bagi krole rugi kalau tak berkenalan dengan blogger farzana ni...kenapa krole kata begitu?bagi krole blogger farzana ni memang sempoi dan stailnya yang happy go lucky sentiasa menarik minat krole untuk meziarahi blog beliau,lagipun kalau diikutkan beliau merupakan senior krole didalam dunia berbloging ni(tunjuk ajar ku sifu heeee),dan disini krole nak bagitahu kat awak~krole suka dengan entri wak berkenaan kontest bloglist tu,kreatif dan funny~thanks ye...so apa tunggu lagi jom kita terjah blog beliau bagi pecah..!!!

*kepada krolezone fans yang lain,sekiranya krole belum follow korang balik sila inform krole ek~plessss





p/s : terima kasih semua~


28 Komen:

mira_nas said...

wah... tahniah.. ramai betul ye~

c-tea said...

krole...follow la blog c-tea.krole xfollow ag kan??.hehe

:: Zanna :: said...

ramainya follower...tahniah!!



n3 baru : Kempen Say No VALENTINE!! ^,^

Melati Qistyna's Mummy said...

akak dtg sini naik belon :P

wahhh.... meramai nye folower krole... congrates dik...

p/s: nape buang SB? byk perubahan yer blog ni...ehehehe

farasakura said...

fara sempat tak tadi ??

c-tea said...

wah...
thanks krol kerana mengjoin ct punya blog...

shazika said...

i'm 1730. folo blog ni sbb menarik.. keep it up krolezone!

nadzirah aqilah said...

waaa.... congrats krole!!

sophie said...

Wahhh.. ramai giler Follower..Bestnya!

eikieyn said...

tahniah krole!~ ramai nyeeeeee follower!~

i am S!L4H.. said...

gile laju peningkatan follower kt blog pkcik...heeee
*shout or cbox dh x letak ke?

Melati Qistyna's Mummy said...

akak dtg g, sihat ker? keje bila neh? boh la sb tu dik oiii....muahahahah

krole said...

mira_nas=wuahhh!!tq2 wak ngeee~

krole said...

c-tea=huhuhu ok2..sory ek wak..lmbt follow lik~

krole said...

Zanna=wuahhh!!tq wak..ngeee~

krole said...

qistyna=huhuh bkn pe kak~utk mengelakkn ade yg tak puas hati krole trpaksa wat tu..ritu krole ade bat en3 sal ni..sory ye kak..krole mnta map kalo nyusahkn...

krole said...

farasakura=kalo ikutkn x smpt wak~tp tngok nnt krole tnye mmber krole merangkap juri rasmi dlm kontest ni~ye

krole said...

c-tea=huhuhu xdak hal r wak..krole suke ngan blog wak..kmas n entri pon best2...wuahhh!!suke jgk ngan font yg wak gne..cute je tngok~

krole said...

shazika=wuahhh!!!thanks wak..krole hargai sgt..izinkn krole follow wak lik yer~

krole said...

nadzirah=wuahhh!!!tq wak hehehe~

krole said...

sophie=huhuhu wak pon pe kurangnye~yeahhh!!!

krole said...

eikiyen=wuahhh!!!thanks wak...!!!

krole said...

qistyna=krole bru lpas keje mlm kak..mmm..sbabnye da bls kat atas nuuuu~

krole said...

silah=aha~ye silah..sory ye bkn pe,aritu ade pihak yg x puas hati ngan pakcik...siap kutuk g...so pakcik amik kputusan buang je trus shout n cbox kat dm blog ni...hrp x nyusahkn silah ye~

toyolkiut said...

wah..
beribu2 peminat ye..
hebat..

krole said...

TK=alhamdulillah..tp TK lagi banyak~

iManAzRaf said...

alamak... segan rasanye... senior pun, follower xseramai kamooo... huuu.... malu seyh....
pe pun, maceh... =)

krole said...

iManAzraf=wuahhh tq awak~awaklah org yg krole tunggu2 tok bce en3 ni yeahh!!!eh???mne de...bg krole kalo bab kualiti...krole jau ketinggaln g ngan wak..tunjuk ajar ku sifu~