Monday, February 7, 2011

Gegar 1000 Blog Oleh Ben Ashaari

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada member-member semua,sebelum krole pergi kerja teringin rasa krole nak join segmen baru yang dianjurkan oleh blogger ben ashaari yang merupakan diantara blogger-blogger yang amat terkenal sekarangni,agaknya lama juga krole tak join segmen-segmen dari abang ben ni~kalau korang semua perasaan kebanyakkan segmen-segmen yang beliau anjurakan semuanya bertujuan untuk membantu sesuatu blog itu untuk lebih dikenali ramai dan sekaligus menaikkan traffic sesuatu blog itu(hehehe ni pendapat krole r),ok-ok berbalik kepada topik kita petang ini~abang ben ada menganjurkan segmen baru iaitu "Gegar 1000 Blog" perghhh!!!bestkan?so apa tunggu lagi jom join ramai-ramai.lagipun syarat-syarat penyertaan pun amat senang,hah?apa?nak join?berani?ok-ok,sila klik sini untuk mengetahui dengan lebih lanjut.


"SAYA SOKONG DUNIA BLOG dan SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS DAN MEMBACA BLOG ! ANDA BAGAIMANA ??"




p/s : jom join ramai-ramai...!!!

14 Komen:

Rama2Ungu said...

wow..cam best jek..terjah blog brader ben lu jap la..

eRza farEeha said...

hehe...abes bergegar kt cni..ehe

NuSaNa NoSa 91 said...

yeahhh~ sokong2!! ^_^

p/s: keen tag krole kt sini.. http://nusananosa91.blogspot.com/2011/02/pencarian-10-blog-tercantik-pilihan.html

Shamsuddin Amin said...

wow... iNteresting... ^^

krole said...

rama2ungu=huhuhu cpt2 terjah wak~

krole said...

erza=huhu trasa ke wak~

krole said...

keen=wuahhh!!!tq keen..nnt krole bat~

krole said...

shamsudin=wuahhh!!!join r bro~

Anip said...

wah, ko dah join, bile la nak join nie, malas pon ade. hehehe

Silent Thinker said...

jom gegar!~
singgah dr blog BenAshaari!

entry2 yg menarik

apisv2 said...

slm kunjungan
melawat dan menggegarkan blog anda!
referal dari blog abg ben=)
nice blog;)
blog apisv2

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... JoM TeRJaH BLoG SiS... n FoLo La Lau SuDi... (^_____^)V http://nadiah-muhammad.blogspot.com/2011/03/oh-cara-mengfollow-secara

.:hanna radzi:. said...

dtg gegarkan blog ni :)
feel free,visit my blog lak :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

mak dara dtg dr blog BA =)